Acasa Tehnologie Salonul Auto de la Detroit va avea o zona dedicata masinilor electrice mai mare decat un teren de fotbal

Salonul Auto de la Detroit va avea o zona dedicata masinilor electrice mai mare decat un teren de fotbal

de Adrian Mitrea

Platforma Tesla Motors (sursa - 0-100.ro)

Salonul Auto de la Detroit (NAIAS), organizat intre intre 11 si 24 ianuarie 2010, candva un simbol al masinilor mari si poluante, va avea o zona de 11.300 de metri patrati, echivalentul unui teren de fotbal si jumatate, dedicata vehiculelor electrice.

„Zona electrica va fi o componenta unica a NAIAS 2010 pentru ca ne va permite sa instruim audiente diverse in legatura cu viabilitatea pe termen lung a industriei auto, folosind un subiect care capteaza atentia tuturor la nivel mondial (autovehiculul electric – n.r.)”, a declarat presedintele NAIAS Doug Fox, intr-un comunicat de presa.

Astfel, oficialii Salonului Auto de la Detroit, care in urma cu cativa ani trambitau lansarea de modele americane cu motoare mai mari de sase litri, parca au dat uitarii trecutul recent si vorbesc acum de baterii si tehnologii alternative.

Evenimentul automobilistic din Detroit marcheaza in ianuarie 2010 editia cu numarul 22 de cand salonul are caracter international.

NAIAS este unul dintre cele mai importante si de amploare evenimente de presa din Amrica de Nord si este unul dintre cele mai mari si importante saloane auto din lume.

Lasa un comentariu