Acasa Revista Presei Revista presei, 4 noi.: Azi are premiera documentarul „Dacia, dragostea mea”. TBI Leasing a recuperat de la clienti 270 de masini

Revista presei, 4 noi.: Azi are premiera documentarul „Dacia, dragostea mea”. TBI Leasing a recuperat de la clienti 270 de masini

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Documentarul de lungmetraj Dacia, dragostea mea va avea premiera in Romania pe 4 noiembrie, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, Studioul Horia Bernea, incepand cu ora 20:15, informeaza organizatorii. Filmul surprinde evolutia Romaniei, de la comunism la capitalism, din perspectiva celui mai carismatic simbol romanesc: automobilul Dacia, scrie stiriauto.ro.

Importatorul automobilelor chinezesti Geely in Romania nu a vandut in acest an nicio masina, din cauza preturilor prea mari ale constructorului, neputand astfel sa concureze cu alte marci din acelasi segment al pietei, a declarat directorul general al companiei, Alin Marginean, informeaza Ziarul Financiar.

Proiectul de constructie a podului peste Dunare intre orasele Calafat si Vidin este „in stare critica” si cu o intarziere foarte mare, de 12-14 luni, cauzata de un management defectuos si lipsa coordonarii intre Romania si Bulgaria, a declarat ministrul bulgar al Transporturilor, Alexander Tsvetkov, scrie MEDIAFAX.

TBI Leasing, companie membra a grupului TBI Financial Services, are in prezent la vanzare circa 270 de autoturisme recuperate de la clientii care nu si-au mai putut plati ratele, preturile acestora variind intre 3.000 si cateva zeci de mii de euro in functie de model si de anul de fabricatie, potrivit Ziarului Financiar.

Germanii au inmatriculat cu 24% mai multe masini in luna octobrie 2009 decat in aceeasi perioada a anului trecut, in ciuda faptului ca programul de innoire al parcului auto a fost oprit in septembrie, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu