Acasa Design Opel: Masinile noastre viitoare vor avea un design mai emotional

Opel: Masinile noastre viitoare vor avea un design mai emotional

de Adrian Mitrea

Opel Astra I (sursa 0-100.ro)

Viitoarele modele Opel vor avea un design emotional si forme sculpturale, la fel ca modelele Insignia si Astra I, a declarat Mark Adams, vicepresedinte de design Opel, cu ocazia drive test-ului international cu noua generatie Astra.

„Opel Astra, la fel ca si Insignia are forme sculpturale. Toate modelele Opel vor avea in viitor ceva din aceste forme emotionale”, a spus Adams.

Pe langa design, inginerii Opel spun ca au studiat elementele la care sunt atenti clientii atunci cand vor sa cumpere o masina, de la materialele din interior, la modul in care se aud usile la inchidere.

Stop Opel Astra I (sursa 0-100.ro)„O masina emite mai multe tipuri de sunete. Cele informative, cum ar fi sunetul pe care il scoate releul de semnalizare, sunt foarte importante pentru modul in care este perceputa calitatea masinii. Sunetul trebuie sa fie discret, clar si sa nu enerveze”, a explicat un inginer Opel responsabil de partea de sunete si confort acustic.

El a precizat ca inginerii au modificat broastele usilor pentru ca sunetul la inchidere a portierelor sa fie infundat si sa transmita soliditate.

„Zgomotul nu este un sunet. (…) Ne-am gandit ce face un client cand se afla in showroom. Modul in care se aude inchiderea usii poate sa-l determine sa cumpere masina sau nu”, a spus inginerul Opel.

Urmatorul model pe care il va lansa Opel este noua generatie Meriva.

Lasa un comentariu