Acasa Revista Presei Revista presei, 26 oct.: Soferii au inceput sa fie mai interesati de economie. Cel mai scump SUV are tapiterie din penis de balena

Revista presei, 26 oct.: Soferii au inceput sa fie mai interesati de economie. Cel mai scump SUV are tapiterie din penis de balena

de Adrian Mitrea
Revista Presei
Revista Presei

Constructorul auto suedez Volvo a inregistrat o pierdere sub asteptari, in trimestrul al treilea, de 323 mil. euro, pe fondul reducerilor de costuri, insa prevede in continuare o scadere puternica pe principalele piete in acest an, relateaza Les Echos, informatie preluata de Business Standard.

„Loc de dezvoltare pentru Forza Rossa exista in continuare la nivel international. Noi, romanii, suntem suficient de competenti ca sa ne dezvoltam si pe alte piete decat cea locala. De aceea ne dorim extinderea Forza Rossa in Europa de Vest”, a declarat fostul ministru al sanatatii, Ion Bazac, seful partenerlui Ferrari din Romania, scrie Ziarul Financiar.

Honda Civic Type-R in versiune Mugen si cu 240 de cai sub capota va putea fi cumparata si in Europa. Din pacate pentru fani, doar intr-o editie limitata, potrivit automarket.ro.

Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition, o replica ruseasca a mult mai cunoscutului Hummer, este cel mai scump SUV din lume, comercializat la pretul de 1.450.000 de dolari. Avand geamuri placate cu foita de aur, teava de esapament din tungsten pur si indicatoarele de bord incrustate cu diamante, masina vine si cu trei sticle din cea mai scumpa vodca din lume, „Russo-Baltique Vodka”, vanduta in 2008 cu 790.000 de lire sterline. In plus, tapiteria este realizata din piele de penis de balena, scrie Daily Mail, informatie preluata de stiriauto.ro.

Un studiu efectuat in sapte tari din Uniunea Europeana arata ca soferii sunt mult mai interesati decat acum un an de economie si de consumul masinilor din garaj, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre