Acasa Revista Presei Revista presei, 19 oct.: Skoda va lansa o masina electrica. Cat de mult au scazut preturile masinilor de lux second-hand

Revista presei, 19 oct.: Skoda va lansa o masina electrica. Cat de mult au scazut preturile masinilor de lux second-hand

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Numarul tot mai mare de masini de lux returnate companiilor de leasing si cresterea ofertei pe piata de second-hand, cumulata cu scaderea cererii de automobile scumpe, au determinat scaderea preturilor acestora cu aproape 210.000 de euro, in mai putin de doi ani, scrie Ziarul Financiar.

Skoda ar putea lansa si ea peste cativa ani o masina 100% electrica ce va avea la baza modelul de clasa mini e-up! al Volkswagen, scrie revista britanica Autocar, citand surse din interiorul companiei. Pe de alta parte, designerul Skoda Superb Combi spune ca producatorul va scoate pe viitor modele avangardiste ca aspect, iar inceputul va fi dat de noua generatie Octavia, potrivit hotnews.ro.

Presedintele Traian Basescu a declarat la ProTV ca firma Ford nu a putut investi la Craiova decat dupa ce el a discutat cu omologul coreean pentru ca statul coreean sa-si asume eventualele dispute ale creditorilor impotriva Daewoo Automobile, care a intrat in faliment, informeaza MEDIAFAX.

Alfa Romeo a dezmintit zvonurile potrivit carora, Fiat dezvolta un motor V8 pentru viitorul 169. Italienii au declarat ca actualul context economic nu le permite un motor mai mare decat actualul V6, scrie automarket.ro.

Renault va investi in productia de automobile de la AvtoVAZ 240 de milioane de euro, in doi ani, a declarat, vineri, vicepresedintele producatorului rus de automobile, Grigori Hvorostianov, insarcinat cu probleme de strategie, transmite RIA Novosti, informatie preluata de MEDIAFAX.

Lasa un comentariu