Acasa Revista Presei Revista presei, 12 oct.: Romania, 2.000 km de autostrada peste 20 de ani. Hyundai vrea cele mai ecologice masini din lume pana in 2015

Revista presei, 12 oct.: Romania, 2.000 km de autostrada peste 20 de ani. Hyundai vrea cele mai ecologice masini din lume pana in 2015

de Adrian Niculescu
Revista Presei
Revista Presei

Romania ar putea avea 2.000 de kilometri de autostrada peste 20 de ani, acest lucru fiind posibil atat din punct de vedere tehnic, cat si economic, a declarat ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica de ProTV, transmite MEDIAFAX.

Pretul unui autoturism nou poate fi mai mic cu cateva sute de euro, cu conditia unei negocieri dure cu reprezentantul de vanzari. Cuvantul-minune pare a fi „cash”, scrie capital.ro.

Hyundai a prezentat programul pentru viitorii ani ai companiei. Pana in anul 2015, coreenii doresc sa devina constructorul cu cele mai ecologice modele din lume, potrivit automarket.ro.

Renault a incheiat un acord cu AvtoVAZ pentru a produce impreuna autovehicule incepand cu anul 2012, dupa ce Guvernul rus a cerut grupului francez sa sprijine compania, in caz contrar urmand sa-i fie redusa participatia, transmite Bloomberg, informatie preluata de MEDIAFAX.

Compania austro-canadiana a reusit sa incheie un nou contract de productie cu Mercedes. Magna va produce la Steyr caroseria proaspatului Mercedes-Benz SLS AMG, informeaza automarket.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre