Acasa Revista Presei Revista presei, 5 oct.: Programul Rabla cu tichete valorice a ramas in pom. Vladimir Putin se ia de Renault

Revista presei, 5 oct.: Programul Rabla cu tichete valorice a ramas in pom. Vladimir Putin se ia de Renault

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Incepand cu data de 1 ianuarie a anului viitor, si cei care vor achizitiona autoturisme noi cu motoare de sub 2.000 de centimetri cubi care respecta normele de poluare Euro 4 vor plati din nou taxa de poluare, potrivit oficialilor din cadrul Ministerului Mediului, informeaza Ziarul Financiar.

Renault trebuie sa contribuie la salvarea AvtoVAZ, pentru a-si conserva capitalul detinut la producatorul auto rus, iar in caz contrar risca sa ii fie diluata participatia de 25%, a declarat premierul rus Vladimir Putin, care a dat astfel un ultimatumul grupului francez, scrie MEDIAFAX.

Acceptarea a trei tichete valorice pentru un vehicul nou a ramas la nivel de promisiune. Clientii asteapta modificarile programului, dealerii se tem de fraude, iar vanzarile stagneaza, relateaza capital.ro.

In septembrie, vanzarile de masini noi in SUA au scazut cu 23%, dupa ce programul Rabla s-a terminat la sfarsit de august iar oamenii au avut tot mai putine motive sa viziteze showroom-urile, noteaza AFP. Dupa ce vanzarile de masini au trecut de 13 milioane de unitati in SUA anul trecut, prognozele pentru intreg anul curent abia depasesc nivelul de 10 milioane, informeaza hotnews.ro.

Lasa un comentariu