Acasa Evenimente Parada de motociclete clasice in Bucresti, sambata pe 3 octombrie

Parada de motociclete clasice in Bucresti, sambata pe 3 octombrie

de Adrian Niculescu

Carpati Super (sursa - pro-bike.ro)

Muzeul National de Istorie a Romaniei si Asociatia Motociclistilor din Romania organizeaza prima parada de motociclete clasice si de epoca din Bucuresti, sambata, 3 octombrie, la ora 11.00. Locul de formare al coloanei va fi Piata Enescu (vizavi de Ateneul Roman), incepind cu ora 11.00.

Ulterior, cei adunati vor porni spre Muzeul National de Istorie a Romaniei, unde urmeaza ca motocicletele inmatriculate din expozitie sa se alature coloanei.

Urmatoarele puncte ale traseului vor fi Piata Natiunile Unite – Bulevardul Natiunile Unite – Bulevardul Libertatii – Rond Cosbuc – Str. Mitropolit Nifon si Piata Libertatii (fantana Horoscop, in fata parcului Carol).

Coloana va stationa in parcul Carol pentru ca cei interesati sa poata admira motocicletele. Acelasi parc a mai fost gazda unui eveniment motorizat, o expozitie de masini clasice americane, la inceputul lunii august. (detalii, foto)

Evenimentul de sambata marcheza inchiderea oficiala a expozitiei cu titlul „O istorie pe doua roti”, care a putut fi vizitata la Muzeul National de Istorie a Romaniei in perioada 20 august – 30 septembrie.

Lasa un comentariu