Acasa Revista Presei Revista presei, 29 sept.: Gama M a BMW nu va fi extinsa. Doua noi benzinarii Petrom pe A2

Revista presei, 29 sept.: Gama M a BMW nu va fi extinsa. Doua noi benzinarii Petrom pe A2

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Surse din cadrul companiei BMW au confirmat faptul ca noul M5 F10 va avea un motor V8 supraalimentat si au dezvaluit ca gama de modele M nu va fi marita cu niciun model in perioada urmatoare, scrie automarket.ro.

Petrom (SNP) a deschis, la jumatatea lunii septembrie, inca doua benzinarii pe Autostrada Bucuresti-Cernavoda (Soarelui), in urma unei investitii de 2,7 milioane de euro, a anuntat  compania, scrie MEDIAFAX.

AvtoVAZ, compania care produce masinile Lada, isi reduce programul de investitii si admite ca ar putea iesi de pe piata daca nu isi modernizeaza gama de modele, scrie cotidianul rus Vedomosti. Producatorul renunta la propriul plan de noi modele si se va baza pe masini ale Renault – Nissan, inclusiv Logan, noile produse urmand sa iasa pe piata in 2012. Pana atunci, AvtoVAZ se confrunta cu o reducere drastica a productiei si va „taia” 27.000 de posturi, informeaza hotnews.ro.

Compania Bechtel, constructorul autostrazii Brasov-Bors (Transilvania), a asfaltat 30 de kilometri din tronsonul Campia Turzii-Gilau, in lungime de 42 de kilometri, care ar urma sa fie finalizat pana la 1 ianuarie, scrie MEDIAFAX.

Lasa un comentariu