Acasa Revista Presei Revista presei, 28 sept.: BMW Seria 3 GT vine in 2011. VW bate palma cu Varta. Franta taie din prima de casare

Revista presei, 28 sept.: BMW Seria 3 GT vine in 2011. VW bate palma cu Varta. Franta taie din prima de casare

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Oficialii BMW vor lansa in anul 2011 modelul Seria 3 GT. Acesta va imprumuta din formele de design si stil ale fratelui sau mai mare, scrie automarket.ro.

Volkswagen AG a semnat un parteneriat pe patru ani cu Varta Microbattery GmbH pentru dezvoltarea de baterii mai puternice care sa asigure o autonomie decenta pentru masinile electrice pe care Volkswagen le va produce, scrie Reuters, informatie preluata de hotnews.ro.

Constructorul chinez Geely ofera 2,5 miliarde de dolari pentru achizitionarea marcii Volvo, insa scopurile acestora se indreapta doar catre tehnologia creata de suedezi, informeaza automarket.ro.

Autoritatile din Franta vor reduce prima de casare de la 1.000 de euro la 700 de euro la inceputul anului viitor si la 500 de euro in iulie 2010, a declarat premierul François Fillon, relateaza capital.ro.

O companie din SUA detinuta de constructorii auto Toyota, din Japonia, si General Motors (GM), denumita New United Motor Manufacturing, va renunta la intregul personal, de 4.700 de angajati, pana in primavara anului viitor, potrivit publicatiei economice nipone Nikkei, preluata de Reuters, scrie MEDIAFAX.

Lasa un comentariu