Acasa Revista Presei Revista presei, 14 sept.: GM face oferte tip teleshoping. Concedieri masive la Opel si AvtoVAZ. Primul BMW 100% electric, aproape de lansare

Revista presei, 14 sept.: GM face oferte tip teleshoping. Concedieri masive la Opel si AvtoVAZ. Primul BMW 100% electric, aproape de lansare

de Adrian Niculescu

Revista-Presei

Grupul auto american General Motors (GM) va lansa, luni, o campanie de atragere a clienţilor, care presupune restituirea preţului de achiziţie în situaţia în care clientul se declară nemulţumit de autovehicul în termen de 60 de zile de la cumpărare, potrivit cotidianului New York Times, relateaza MEDIAFAX.

Patrick Pelata, directorul general delegat pentru operatiuni al grupului Renault si al doilea om la conducere dupa Carlos Ghosn, spune ca investitiile in Romania vor continua, dupa ce timp de 8 ani compania a realizat proiecte in valoare de 1,5 miliarde de euro, scrie Ziarul Financiar.

AvtoVAZ, cel mai mare producător auto din Rusia, vrea să reducă numărul de angajaţi cu o treime, respectiv cu 36.000 de persoane, până la 1 decembrie, aceştia urmând să fie sprijiniţi de către statul rus pentru a-şi găsi un nou loc de muncă, potrivit unei surse citate de RIA Novosti, relateaza MEDIAFAX.

In acelasi timp, producătorul canadian de piese auto Magna intenţionează să concedieze 10.500 din cei 50.000 de angajaţi ai Opel, după ce a câştigat, împreună cu Sberbank, licitaţia pentru preluarea participaţiei majoritare la compania germană de la General Motors, potrivit presei germane, citate de Bloomberg, informatie preluata de MEDIAFAX.

Norbert Reithofer, directorul executiv al celor de la BMW, a afirmat, intr-un interviu acordat publicatiei Auto Zeitung, ca primul model 100% electric al celor de la BMW ar putea sa iasa pe piata la inceputul deceniului urmator, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu