Acasa Lexus Lexus prezinta la Frankfurt un concurent pentru BMW Seria 1 si Audi A3, denumit LF-Ch

Lexus prezinta la Frankfurt un concurent pentru BMW Seria 1 si Audi A3, denumit LF-Ch

de Adrian Mitrea

Lexus LF-Ch (sursa - 0-100.ro)

Constructorul auto japonez de masini premium Lexus va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, la jumatatea acestei luni, va prezenta un concept hibrid, denumit LF-Ch, a anuntat compania.

Conceptul are cinci usi si este propulsat de un sistem hibrid (Lexus Hybrid Drive), format dintr-un motor pe benzina si unul electric. Masina poate rula pe distante limitate folosind doar propulsorul electric, un avantaj in fata competitorilor sai. Pe de alta parte, LF-Ch este inca doar un concept, iar pana va intra in productie este posibil ca nici concurenta sa nu stea degeaba.

Pentru a combate noutatile pe care le vor prezenta BMW si Mercedes-Benz, Lexus a decis sa vina la Frankfurt cu facelift-uri pentru toata gama.

Cele mai de substanta modificari le va avea limuzina LS, iar modelele GS, IS si IS-F vor avea mici imbunatatiri la nivelul sistemelor audio si de navigatie, precum si noi culori pentru caroserie si interior.

Lexus este marca de lux a constructorului auto japonez Toyota si a fost lansata in 1989.

In prezent, Lexus este singurul producator de autoturisme din clasa premium care produce o gama larga de masini hibride.

In Europa, mixurile de vanzari ale vehiculelor echipate cu sistemul Lexus Hibrid Drive contabilizeaza aproximativ 60% din livarirle gamei LS, aproximativ 50% din gama GS si aproape 70% din gama RX.

Lasa un comentariu