Acasa Revista Presei Revista presei, 1 sept.: Peugeot renunta la 607, iar Citroen la C6. Ultima etapa a „Rabla” incepe azi. BMW este interesat de platforma Toyota iQ

Revista presei, 1 sept.: Peugeot renunta la 607, iar Citroen la C6. Ultima etapa a „Rabla” incepe azi. BMW este interesat de platforma Toyota iQ

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Renault a renuntat la Vel Satis, iar acum acelasi lucru il face si Peugeot cu 607 si Citroen cu C6. Se pare ca recesiunea i-a alungat pe francezi de la masa limuzinelor de lux, scrie promotor.ro.

Autoutilitarele mici, leasing-ul, posibilitatea ca o persoana sa cumpere mai multe masini sau oportunitatea ca firmele sa-si caseze masinile vechi si sa apara, alaturi de persoanele fizice, printre destinatarii programului „Rabla” sunt noutatile celei de-a treia etape a acestuia, care incepe astazi, relateaza capital.ro.

BMW isi doreste un parteneriat cu Toyota. Nemtii vor sa beneficieze de platforma micului IQ pentru dezvoltarea unui mostenitor al modelului Isetta, scrie automarket.ro.

Tesla Motors a angajat un fost director general de vanzari de la Audi, John Walker, pe post de vicepresedinte responsabil de vanzarile din America de Nord, iar directorul de comunicare si afaceri publice al YouTube, Ricardo Reyes, va deveni vicepresedinte Tesla responsabil de comunicare, de la jumatatea lunii septembrie, scrie Automotive News Europe (ANE), potrivit stiriauto.ro.

Lasa un comentariu