Acasa Mercedes-Benz UPDATE – VIDEO, FOTO: Mercedes-Benz Clasa E Estate (break) ajunge in noiembrie in Romania

UPDATE – VIDEO, FOTO: Mercedes-Benz Clasa E Estate (break) ajunge in noiembrie in Romania

de Adrian Niculescu

Mercedes-Benz Clasa E Estate (sursa - Mercedes-Benz)

Varianta break (Estate) a Mercedes-Benz Clasa E, care va fi prezentata oficial in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, va fi lansata in Romania in noiembrie, au declarat pentru 0-100.ro reprezentantii Mercedes-Benz Romania.

UPDATE: Preturile pentru Mercedes-Benz Clasa E Estate sunt cuprinse intre 42.483 euro si 70.686 euro (inclusiv TVA). Aici poti consulta lista de preturi completa.

Clientii romani prefera mai degraba sedanurile, indiferent de marca, si este de asteptat ca noua varianta de caroserie a Mercedes-Benz Clasa E sa nu se vanda prea bine in Romania.

Anul trecut, de exemplu, au fost vandute 467 de masini Clasa E, dintre care doar cinci au fost Estate. Deci putin peste 1% din vanzari.

Pe de alta parte, noua Clasa E a fost primita bine in Romania si la nivel mondial. In pofida crizei, Mercedes-Benz a livrat deja 40.000 de unitati Clasa E sedan de la lansarea din primavara si pana in prezent.

Marea noutate pe care o aduce Clasa E Estate este portbagajul, care poate ajunge pana la 1.950 de litri cu bancheta spate rabatata.

Lasa un comentariu