Acasa Revista Presei Revista presei, 3 august: Romania – locul 30 intre tarile producatoare de masini. Rabla din SUA, gata in 3 zile. Primul BMW electric, in 2015

Revista presei, 3 august: Romania – locul 30 intre tarile producatoare de masini. Rabla din SUA, gata in 3 zile. Primul BMW electric, in 2015

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Constructorul german BMW a decis sa continue proiectul Mini E Cooper. 500 de astfel de modele vor fi testate in intreaga lume pentru ca inginerii bavarezi sa poata lua o decizie in ceea ce priveste viitoare generatie de masini 100% electrice. In functie de concluziile inginerilor programului “Project i” si de datele culese de la Mini E Cooper, BMW va lua o decizie in ceea ce priveste viitorul model complet electric. Acest automobil va iesi pe piata in anul 2015 si va purta un nou logo, scrie automarket.ro.

Romania a urcat in 2008 cu o pozitie, pe locul 30, in topul marilor producatori de vehicule, devansand Taiwanul, si s-a mentinut pe 14 in Europa, potrivit datelor publicate de Organizatia Internationala a Constructorilor de Automobile (OICA), relateaza MEDIAFAX.

Bugetul de un miliard de dolari alocat de guvernul SUA pentru acordarea de prime de casare destinate sustinerii industriei auto a fost epuizat in doar cinci zile de la lansarea programului, au anuntat autoritatile americane, preluate de capital.ro.

Lasa un comentariu