Acasa Revista Presei Revista presei, 27 iulie: Premiera Velozzi Solo. Infiniti pregateste concurent pentru Audi A3. Volvo primeste ajutor de stat

Revista presei, 27 iulie: Premiera Velozzi Solo. Infiniti pregateste concurent pentru Audi A3. Volvo primeste ajutor de stat

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Compania americana Velozzi a aratat prima imagine cu mult asteptatul crossover, botezat Solo. Noul model este o masina ecologica, un hibrid ce poate fi incarcat de la priza si totodata se bazeaza pe tehnologia multi-carburant. Datorita acesteia, crossover-ul va putea functiona cu benzina, motorina, etanol, metanol sau chiar cu gaz natural, potrivit automarket.ro.


Lexus – brandul de lux al Toyota – va lansa un hatchback hibrid in cinci usi care sa concureze in segmentul C premium cu modele precum Audi A3 si BMW seria 1, scrie revista britanica Autocar, citand surse apropiate proiectului. Modelul ar trebui sa fie prezentat sub forma de concept la Frankfurt si sa iasa pe piata in 2010, mai scrie revista. Producatorul nu a confirmat informatiile, relateaza hotnews.ro.

Comisia Europeana (CE) a aprobat, vineri, preluarea grupului american Chrysler de catre producatorul auto italian Fiat, considerand ca tranzactia nu are un impact negativ asupra concurentei, potrivit MEDIAFAX.

Ford Romania, cel de-al doilea constructor de autovehicule de pe piata locala, va depasi pragul de 1 miliard de euro in 2011, dupa ce vor intra in fabricatie la Craiova modelul de clasa mica in 2010 si utilitara medie, in 2011, scrie Ziarul Financiar.

Guvernul regiunii belgiene Flandra a anuntat ca va oferi producatorului auto Volvo Car Corp, divizie a Ford Motor, garantii financiare in valoare de 198 milioane de dolari, informeaza capital.ro.

Lasa un comentariu