Acasa Revista Presei Revista presei, 3 iulie: Băse spune că Loganul merge mai bine decat Guvernul. China este interesata de Opel

Revista presei, 3 iulie: Băse spune că Loganul merge mai bine decat Guvernul. China este interesata de Opel

de Adrian Niculescu

revista presei 1

Prezent la sărbătorirea a 10 ani de parteneriat Dacia – Renault, preşedintele Traian Băsescu a comparat Guvernul Boc cu o Dacia Logan. „Loganul merge ceva mai bine decât Guvernul“, a exclamat preşedintele, după ce a coborât din prototipul Duster, scrie Gândul.

Compania Beijing Automotive Industry Holding Co se pregateste zilele acestea sa faca celor de la General Motors o oferta detaliata pentru Opel, noteaza Dow Jones, citand surse apropiate discutiilor. Compania chineza si-a aratat recent interesul pentru marca germana si va interveni daca discutiile dintre GM si canadienii de la Magna vor esua, arata HotNews.ro.

Vanzarile de masini noi in Germania vor scadea in 2010 cu circa 30%, la un nivel record de 2,6 milioane de vehicule, datorita stimulentelor oferite de guvernul german anul acesta care au marit livrarile de masini cu pana la 40%, potrivit lui Rolf Dielenschneider, seful Seat din Germania, potrivit wall-street.ro.

Criza economica a schimbat complet perspectivele de dezvoltare ale societatilor de leasing, astfel ca in primul trimestru al acestui an cifra de afaceri a acestor companii a scazut in medie cu peste 50% iar numarul masinilor returnate a depasit 10.000, adica aproximativ tot atatea masini cate se vand pe intreg teritoriul Romaniei intr-o singura luna. Detalii pe HotNews.ro.

Lasa un comentariu