Acasa Revista Presei Revista presei, 2 iulie: Salon Auto de criză la Bucureşti. Cum să scapi de maşina veche pe timp de criză

Revista presei, 2 iulie: Salon Auto de criză la Bucureşti. Cum să scapi de maşina veche pe timp de criză

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Prabusirea pietei auto readuce in scena Salonul Auto de la Bucuresti, varianta mai ieftina si mai scurta a SIAB-ului. Criza financiara readuce pe piata „Salonul Auto de la Bucuresti” – SAB, care va fi organizat in vechea locatie, in cadrul Romaero Baneasa, in conditiile in care la finele anului trecut Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) a decis anularea editiei de anul acesta a Salonului International Auto de la Bucuresti (SIAB), urmatoarea editie urmand sa aiba loc in 2011, potrivit ZF.


Producatorul Automobile Dacia si-a dublat in luna iunie vanzarile de autovehicule in Franta, a doua tara de export pentru companie, dupa Germania. Potrivit statisticilor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile, in luna iunie Dacia a comercializat in Franta 6.552 de automobile si autovehicule comerciale usoare, fata de 3.233 de unitati, volumul vandut in aceeasi luna a anului trecut, scrie ZF.


Grupul Renault a marcat zece ani de la preluarea uzinei Dacia de la Mioveni, timp în care a investit 1,5 miliarde euro în uzina care are acum o capacitate de 350.000 de maşini pe an, potrivit unui comunicat al Automobile Dacia, arata Business Standard.


Românii interesaţi de vânzarea rapidă şi în condiţii bune a autoturismelor folosite pot apela la firme specializate. Maşina „din dotare” poate deveni o pacoste în această perioadă: costurile pe care le presupun unele modele ajung greu de suportat pentru românii loviţi în plin de criză, potrivit Evenimentul Zilei.


Masinile Dodge ar putea fi vandute in viitor sub brandul Alfa Romeo in Europa, in timp ce automobilele marcii italiene ar putea ajunge pe piata din SUA sub sigla Dodge, ca parte a planurilor de restructurare gandite de Fiat pentru grupul Chrysler, scrie revista britanica Autocar. Italienii spun ca cele doua marci au baze asemanatoare de clienti si vor decide pana la finele lunii ce se va intampla cu ele, arata HotNews.ro.


Lasa un comentariu