Acasa Romania Noul Golf Variant va fi lansat in Romania in luna septembrie

Noul Golf Variant va fi lansat in Romania in luna septembrie

de Adrian Niculescu

DB2009AU00932

Noul Volkswagen Golf Variant va fi disponibil pentru comercializare in tara noastra incepand cu toamna acestui an, a declarat Daiana Stoicescu, PR Volkswagen. Pretul de pornire va fi de 18.500 de euro, climatizarea si lumina de zi fiind incluse.

In ceea ce priveste motorizarea, vor fi disponibile un motor TSI de 122 CP precum si doua propulsoare turbodiesel mai silentioase ce folosesc tehnologia Common-Rail (105 si respectiv 140 cai putere). Aceste trei motoare reprezinta variantele cu care Golf-ul va iesi pe piata, urmand ca ulterior sa fie adaugate alte trei propulsoare: doua motoare cu sistem multipoint (80CP si 102CP) precum si un alt TSI de 160 CP.

Aspectul exterior este definit de linii orizontale bine conturate, farurile prezentand acelasi design ca la Golf-urile anterioare.

Golf-ul Variant a fost pana in momentul de fata o prezenta bine cunoscuta pe piata masinilor achizitionate de catre companii, dorinta producatorului german fiind impunearea noului model si in ceea ce priveste piata masinilor de familie.

In anul 2008 au fost vandute aproximativ 95.000 de unitati Golf Variant.

Lasa un comentariu