Acasa Evenimente Noua Clasa E Coupe, in Romania la Mercedes-Benz Roadshow Star Experience

Noua Clasa E Coupe, in Romania la Mercedes-Benz Roadshow Star Experience

de Adrian Niculescu

Mercedes-Benz Clasa E

Noua Clasa E Coupe va fi prezentata in Romania in cadrul Mercedes-Benz Roadshow Star Experience. Masina, despre care se banuieste ca sub caroserie ascunde de fapt un Clasa C, va fi prezenta la Cluj si Constanta in zilele de 21-22 respectiv 25-26 ale acestei luni.

716314_1297115_3400_2276_mercedes-benz_star_experience_21-23_cj_007

Mercedes-Benz Roadshow Star Experience, un eveniment Daimler AG destinat celor care doresc să descopere performanţele de excepţie ale autovehiculelor, se desfăşoară pentru a doua oară în România, de această dată prezentând cea mai nouă stea a familiei Mercedes-Benz: noua Clasă E Coupé. Pe parcursul a patru zile, caravana se opreşte în Cluj şi Constanţa, între 21-22 şi 25-26 mai, oferind invitaţilor un program complet, în cadrul căruia au parte de sesiuni speciale de test drive, pe rute alese în funcţie de preferinţe.
Prezent pentru prima oară în România în noiembrie 2008 în Poiana Braşov, când printre autovehiculele testate s-a numărat şi noul GLK, Mercedes-Benz Roadshow Star Experience revine cu un nou model de excepţie: noua Clasă E Coupé. Primul roadshow organizat pe baza acestui concept s-a desfăşurat în 2007, în trei ţări din Europa Centrală. Dovedit a fi un eveniment de succes, Mercedes-Benz Roadshow Star Experience împreună cu noul E Coupé va parcurge un traseu care cuprinde opt ţări: România, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Croaţia, Slovenia, Ungaria şi Slovacia.
Cei prezenţi la eveniment pot admira în premieră noua Clasă E Coupé, un autovehicul care se distinge prin designul unic, performanţele la drum, puterea rafinată a motorului şi siguranţa remarcabilă, sintetizând în acelaşi timp sportivitatea şi eleganţa. Invitaţii pot testa cele 18 autovehicule prezentate în cadrul Mercedes-Benz Roadshow Star Experience, având la dispoziţie mai multe modele: noua Clasă E şi noua Clasă E Coupé, Clasele SL şi CLS. Cei interesaţi au ocazia de a testa modelele de autovehicule alături de traineri profesionişti de la Mercedes-Benz.
Inovaţiile autovehiculelor şi sistemele de siguranţă sunt prezentate invitaţilor pe parcursul unui program special creat pentru a demonstra fiabilitatea şi caracteristicile noii Clase E Coupé. Programul este alcătuit din trei secţiuni, iar fiecare dintre acestea oferă celor prezenţi o experienţă completă în compania unor modele extrem de fiabile şi atractive: E-Insight (prezentarea interactivă a autovehiculului), E-Onroad (sesiune de test drive pe un traseu la alegere) şi E-Safety (sesiuni pentru demonstrarea eficienţei sistemelor de siguranţă – PRE-SAFE®, ESP®, sistemul opţional de control al proximităţii DISTRONIC PLUS, Stop and Go Assist, PARKTRONIC, Reversing Camera).
Noua Clasă E Coupé de la Mercedes-Benz, prin designul inconfundabil, dar şi interiorul care impresionează cu linia şi dinamica oferite de puţine autovehicule din această clasă, beneficiază de un caracter distinct, reinterpretând în acelaşi timp conceptul de Coupé. În plus, gama de motorizări (benzină şi diesel), alături de cea de transmisii (transmisie manuală cu 6 trepte, automată cu 5 trepte sau automată 7G-TRONIC cu 7 trepte) demonstrează încă o dată versatilitatea modelelor Mercedes-Benz.
Pachetul standard AGILITY CONTROL cu sistem de amortizare selectiv atenuează denivelările de pe carosabil şi vă asigură că aveţi parte de confort la fiecare călătorie chiar şi atunci când conduceţi în mod sport. Dacă doriţi un caracter şi mai dinamic, suspensia sport AGILITY CONTROL, disponibilă opţional, cu direcţie parametrică sport este alegerea ideală (în dotarea standard împreună cu pachetul sport AMG).
Confortul şi siguranţa noii Clase E Coupé sunt asigurate de pachete şi dotări specifice, precum: sistemul de frânare ADAPTIVE BRAKE cu funcţia HOLD, lămpi spate cu tehnologie LED, Sistemul pentru Menţinerea Atenţiei, sistemul opţional de control al proximităţii DISTRONIC PLUS, Sistemul Inteligent de Iluminare, sistemele PRE-SAFE®, ESP® şi BAS, sistemul EASY-ENTRY, sistemul automat de climatizare THERMATIC, sistemul THERMOTRONIC, sistemul multimedia COMAND APS cu unitate CD/DVD, sistemul PARKTRONIC inclusiv cu Ghid pentru Parcare.

Lasa un comentariu