Acasa Poze Spion Saab continua testele cu noul 9-5 Combi, in asteptarea unui cumparator

Saab continua testele cu noul 9-5 Combi, in asteptarea unui cumparator

de Adrian Mitrea

Producatorul auto suedez Saab continua testele de strada cu varianta de coroserie break (Combi) a noii generatii a limuzinei 9-5, desi General Motors (GM) a anuntat ca va inchide marca suedeza.

Din fotografiile spion publicate de revista CAR reiese ca varianta break a noului 9-5 va prelua stopurile din spate ale acestuia si tema benzii de leduri care traverseaza jumatatea portbagajului, dinspre stopuri spre emblema.

Saab se afla intr-o situatie delicata si viitoarele sale modele sunt puse sub semnul intrebarii. Teoretic, varianta sedan a noului 9-5 ar fi trebuit sa fie disponibila in showroom-uri pana la sfarsitul primului trimestru din acest an, iar break-ul sa fie lansat la inceputul lui 2011.

Pe larg despre noile modele Saab poti citi aici, insa nu se stie exact ce a mai ramas din toate aceste planuri deoarece GM, care detine Saab din anul 2000, este decis sa inchida compania suedeza, desi are oferte concrete din partea Spiker si a Genii Capital, grup controlat de seful Formula 1, Bernie Ecclestone.

Lasa un comentariu