Acasa Romania Toyota a renuntat la afisajul digital la versiunea restilizata a modelului Yaris, disponibila din ianuarie

Toyota a renuntat la afisajul digital la versiunea restilizata a modelului Yaris, disponibila din ianuarie

de Adrian Mitrea

Toyota Yaris 2010 (sursa - Toyota)

Constructorul auto japonez Toyota a prezentat primele fotografii cu varianta 2010 a modelului de clasa mica Yaris. Principalele noutati ar fi ca Toyota a renuntat la echiparea si motorul sport (TS), precum si la instrumentele de bord cu afisaj digital, tipice pentru Yaris, preferand niste „ceasuri” traditionale.

In plus, aerul conditionat cu reglare automata si proiectoarele de ceata vor fi disponibile standard, a anuntat constructorul.

Masina va fi disponibila din aceasta luna la toti dealerii din Europa. Vor ramane doua variante de motorizare pe benzina (1 litru cu 69 Cai Putere si 1,33 litri cu 100 Cai Putere) si una diesel (1,4 litri cu 90 Cai Putere), fiind eliminata versiunea TS cu motor de 1,8 litri. Cu toate acestea, TS-ul va fi disponibil, in unele piete, pana in iulie.

Interior Toyota Yaris 2010 (sursa - Toyota)Versiunea 2010 a Toyota Yaris are mici modificari de ordin estetic cum ar fi manere argintii pentru deschiderea usilor, un nou volan, noi jante din aliaj (optional) si doua noi culori (Light Purple Silver si Blue metalic)

Modelul Yaris este produs in Franta, la uzina Valenciennes.

Prima generatie a Toyota Yaris a fost lansata in 1999, iar a doua a venit in 2005, cu un facelift discret in 2009.

De la lansarea primei variante si pana in prezent au fost comercializate 2,2 milioane de unitati in Europa, iar in 2010 Toyota estimeaza ca va comercializa 200.000 de exemplare pe Batranul Continent.

Lasa un comentariu