Acasa Revista Presei Revista presei, 29 dec.: Audi, criticat ca „a mintit” in legatura cu e-Tron. Ferrari are un nou simulator de Formula 1

Revista presei, 29 dec.: Audi, criticat ca „a mintit” in legatura cu e-Tron. Ferrari are un nou simulator de Formula 1

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Lotus se intoarce in Formula 1 dupa o pauza de 15 si vrea sa celebreze acest moment printr-o editie speciala a lui Exige.

Aceasta este inspirata de Type 72, monopostul cu care producatorul britanic a dominat cursele din Marele Circ in anii ’70, scrie auto.ro.

Inginerii Audi au utilizat cifrele cuplului la roata in prezentarea celor 4500 Nm de care dispunea conceptul e-tron. Adevarul? Conceptul Audi scoate doar 680 Nm, potrivit automarket.ro.

Aflata intr-un moment nu tocmai fast, echipa Ferrari a anuntat ca va dispune de un nou simulator in editia viitoare a Campionatului Mondial de Formula 1. Avantajul principal al acestui dispozitiv este ca el permite studierea comportamentului monopostului in conditiile in care testele private sunt interzise in cursul unui sezon, relateaza adevarul.ro.

Autoritatea Rutiera Romana (ARR) a verificat un numar de 228.937 autovehicule in trafic in acest an, cu 14% mai multe fata de anul trecut si a aplicat amenzi in valoare de 50.623.000 lei, ca urmare a 16.084 de procese verbale incheiate, informeaza capital.ro, citand o stire MEDIAFAX.

Lasa un comentariu