Acasa Romania Țiriac Collection, acces gratuit pentru copii de 1 Iunie 2022

Țiriac Collection, acces gratuit pentru copii de 1 Iunie 2022

de Adrian Mitrea

Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, celebrată anual în data de 1 Iunie, și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor cu vârste sub 18 ani, au anunțat reprezentanții colecției. Țiriac Collection – 1 Iunie 2022 (Miercuri) așteaptă vizitatori în intervalul orar 12:00 – 19:00, iar cei mici beneficiază de intrare și tur ghidat gratuite.

În paralel, părinții sau însoțitorii copiilor pot vizita galeria în bază de bilet de acces. Prețul unui bilet pentru adulți este de 20 Lei. Pensionarii beneficiază de reducere, biletul având un cost de 10 Lei.

Acțiunea reprezintă o oportunitate inedită pentru copiii pasionați de domeniului auto, și nu numai, de a viziona o parte a colecției de automobile și motociclete a omului de afaceri Ion Țiriac.

Țiriac Collection – 1 Iunie 2022 – 170 de autovehicule clasice

Galeria integrează peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent.

Inclusiv exemplare care au aparținut unor mari personalități sunt în colecție, alături de ediții din serii limitate și mașini super-performante. Ele evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Țiriac Collection dispune de o aplicație proprie pentru smartphone – Tiriac Collection Mobile App – accesibilă în sistemele de operare Android și iOS.

Țiriac Collection, aproape un deceniu

Galeria Țiriac Collection a fost inaugurată în Noiembrie 2013. Include exponate de dinainte de 1900 și până în prezent.

Vizitatorii pot admira peste 30 de mărci auto și moto renumite.

Printre acestea se numără cunoscutele Jaguar, Bentley, Porsche, Mercedes-Benz, Rolls Royce. Dar și mașini Jensen, Lancia, Pontiac, Cadillac, Chevrolet, Maserati și Aston Martin.

La capitolul motociclete, o prezență semnificativă în colecție o au brandurile Harley Davidson și Indian Scout.

Printre vedetele colecției se află un automobil Rolls-Royce Phantom care i-a apartinut lui Elton John și un Rolls-Royce care i-a aparținut ducesei de York.

Un Aston Martin similar cu cel condus de „agentul 007” în 1987 poate fi regăsit de asemenea în colecție.


Lasa un comentariu