Acasa Dacia Dacia Duster preia designul interior al Sandero, dar vine cu elemente noi

Dacia Duster preia designul interior al Sandero, dar vine cu elemente noi

de Adrian Mitrea

Interior Dacia Duster (sursa - daciaclub.ro)

Interiorul primului SUV produs de Dacia, Duster, preia linia generala de design prezenta la toate celelalte masini din gama, insa are ceasuri de bord si volan usor modificate, iar pe consola centrala au aparut noi butoane, cum ar fi cel pentru selectarea modului de tractiune.

Din fotografiile postate de utilizatorul dcn pe daciaclub.ro, cea mai mare comunitate online a posesorilor si pasionatilor de automobile Dacia, reiese ca Duster va avea un nou model de radio CD cu MP3, care dispune de intrare AUX si de satelit de comanda in spatele volanului.

Interior Dacia Duster (sursa - daciaclub.ro)Volanul are sigla Dacia (cromata) in centru si este incadrata de un cerc din acelasi material ca partea centrala a bordului. In cazul masinii fotografiate este vorba de un plastic care imita lemnul.

Indicatoarele de bord au cadrane mai pronuntate acum si cifrele vin cu o noua prezentare grafica, elemente care s-ar putea regasi pe noua generatie a Logan, planificata sa apara in urmatorii ani.

Selectorul pentru modurile tractiunii integrale este amplasat in fata schimbatorului de viteze, langa bricheta.

Din punct de vedere al designului exterior, Dacia Duster este posibil sa aibe doua tipuri de faruri, unele fumurii si altele total oglindate, asa cum se poate vedea din fotografiile postate de dcn pe daciaclub.ro si cele oficiale publicate de Dacia.

Lasa un comentariu