Acasa Revista Presei Revista presei, 8 dec.: Ce judete stapanesc Volkswagen, Skoda, Ford si Renault. Dealerii auto, amendati de Protectia Consumatorilor

Revista presei, 8 dec.: Ce judete stapanesc Volkswagen, Skoda, Ford si Renault. Dealerii auto, amendati de Protectia Consumatorilor

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Directorul Daimler, Dieter Zetsche, ii va lua locul lui Carlos Ghosn in functia de sef al Asociatiei Constructorilor Auto din Europa (ACEA), scrie automarket.ro.

Locuitorii din judetele cu venituri peste medie cumpara masini din segmentul superior de pret precum Volkswagen, Skoda sau Ford, in timp ce Renault si-a adjudecat regiunile cu salarii mai mici, informeaza Ziarul Financiar.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat luna trecuta, cu mai mult de 53.000 de euro, 147 de importatori auto pentru 122 de autoturisme noi aflate la vanzare care nu aveau informatiile standard privind consumul de carburant si emisiile de CO2, scrie Business Standard.

Inmatricularile de autovehicule noi sub marcile Renault si Dacia in Germania au crescut, in termeni anuali, cu 64,7% in noiembrie, la 18.870 de unitati, in timp ce piata germana a urcat cu 19,7%, la 279.725 unitati, potrivit datelor Oficiului de inmatriculari auto german KBA, informeaza Gandul.

Lasa un comentariu