Acasa Evenimente Peste 300 de masini vor fi expuse la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2017. De data aceasta organizat la Romexpo

Peste 300 de masini vor fi expuse la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2017. De data aceasta organizat la Romexpo

de Adrian Mitrea

Peste 300 de autovehicule vor fi expuse la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2017, de data aceasta organizat la Romexpo, in loc de hangarele Romaero Baneasa, au anuntat organizatorii. Pretul unui bilet de intrare este 30 lei, iar evenimentul se tine in perioada 4-12 noiembrie. Printre noutatile absolute pentru piata romaneasca se numara Ford EcoSport (versiunea imbunatatita, produsa in Craiova), Hyundai Kona – SUV de segment B care concureaza cu EcoSport, SEAT Arona si Jaguar E-Pace. Dintre marii absenti amintim marci precum Dacia, BMW, Renault si Volkswagen.

Deschiderea oficiala a salonului va avea loc vineri, 3 noiembrie, in prezenta presei si a unor oficiali ai statului, precum ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si directorul RAR, Adrian Dinca. Asadar, ziua de vineri se anunta interesanta ca declaratii privind noul regim de taxare pentru masini gandit de Guvern. De retinut este faptul ca pentru public accesul va fi permis de sambata, 4 noiembrie, incepand cu ora 08:00 (pana la 20:00).

„Cel mai mare eveniment auto din Romania, SAB & Accesorii a furnizat incepand cu anul 1993 un eveniment la standarde inalte, aducand si in acest an ultimele noutati din domeniul auto. Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura expozitie auto cu traditie, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din Romania organizat in parteneriat cu ACAROM si cu sprijinul Ministerului Afacerilor Interne si Ministerul Mediului. La SAB & Accesorii 2017 vor fi prezente automobile venite direct de la Frankfurt, premiere nationale si cele mai noi modele auto de la: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, smart, Suzuki, Toyota, Volvo”, se arata intr-un comunicat de presa.

Doar zona Tiriac Auto are expuse peste 120 de masini, de la toate marcile comercializate in Romania. In plus, pentru aniversarea a 50 de ani de istorie AMG, Tiriac Auto va expune in cadrul Salonului Auto Bucuresti o parte din modelele cele mai dorite de iubitorii de masini dedicate circuitelor de viteza. Gama de modele speciale, Mercedes-AMG, va cuprinde versiunile A 45 AMG, C 43 AMG, CLA 45 AMG, E 63 AMG S, dar si modelele AMG 43 GLE Coupe si AMG GT.

Hyundai aduce in premiera si exclusivitate nationala modelul Kona – SUV de segment B, precum si editiile speciale i20 LED Line Special Edition, i30 1.0 T-GDi 120 CP Highway Special Edition.

Jaguar E-Pace va fi prezentat in avanpremiera nationala, doar pe 4 si 5 noiembrie.

Tiriac Auto Rulate va expune peste 50 de masini la mana a doua. Asadar, inclusiv cel mai mare salon auto din Romania da importanta masinilor rulate, pentru a raspunde apetitului pentru masini rulate al publicului din Romania.

Vor fi insa si masini clasice aduse din Tiriac Collection: Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Edition din 2009, DeLorean DMC-12 din 1981, Ford Mustang Shelby GT 500 din 1969, Messerschmitt KR 200 din 1962 si Rolls-Royce Phantom III Sports Saloon din 1937. Colectia lui Tiriac are mai nou si o aplicatie pentru mobil care permite vizitarea virtuala a Tiriac Collection si explorarea 360° a exponatelor in exterior, cat si in interior, in cazul celor mai relevante dintre acestea.

AutoItalia vine la SAB 2017 cu un stand auto de peste 600 mp. Accentul va fi pus pe SUV-uri, modele 4×4 si sport. Printre noutatile absolute se afla noul Jeep Compass, proaspat lansat in Europa si in Romania.

Primus Auto, principalul dealer al marcii Volvo, din Bucuresti, va fi prezent la salon cu modelele: Volvo XC60, Volvo XC90, Volvo V90 Cross Country (la prima sa aparitie publica in Romania, intr-un salon auto oficial) si Volvo S90.

Arian Motors, parte a Radacini Grup si cel mai mare dealer Mazda din Romania, va expune: Mazda 3 Sport si Sedan 2017, Mazda 6 2017, Mazda CX-3, noua Mazda CX-5, cu un design complet nou la interior si la exterior. Nu va lipsi nici decapotabila Mazda MX-5 RF.

Honda va fi reprezentata de catre dealer-ul Asko, cel mai important dealer al retelei din Romania, cu modele Jazz, Civic, Civic Sedan, HR-V, CR-V, Civic Type R. Una dintre noutatile salonului va fi prezentarea in premiera nationala a noului Type R, un automobil de 320 CP proiectat pentru performanta si un condus sportiv. In completarea gamei, Asko are pregatita si o surpriza la stand.

Toyota vine la SAB prin dealer-ul Toyota Bucuresti Vest cu modelul conventional Corolla si hibridele Yaris, Auris, C-HR si RAV4.

Autonet Kia va prezenta modelele: Sportage, Niro, Cee’d SW, Rio si Stonic.

German Top Trading, dealer Opel, va expune Opel Corsa, Opel Astra, Opel Adam, Opel Insignia, Opel Zafira, Opel Crossland X, Opel Mokka X, Opel Combo, Opel Movano si Opel Vivaro.

Autoklass aduce la Salonul Auto Bucuresti smart Electric Drive, smart Brabus si Divizia de Mobilitate Electrica. Aparent, masinile smart vor fi singurele electrice de la salon. Prin Divizia de Mobilitate Electrica, Autoklass va prezenta si biciclete si trotinete electrice.

Alto Syncro va aduce in premiera nationala la Salonul Auto Bucuresti noul SEAT Arona. Modelul este construit pe platforma noii generatii Ibiza. Si acest din urma model, abia lansat in Romania, va fi si el disponibil la stand, alaturi de Leon.

Avia Motors va prezenta gama completa Skoda: Fabia, Rapid, Octavia, Superb si SUV-ul Kodiaq.

La aceasta editie a salonului, segmentul dedicat specialistilor din domeniul echipamentelor, pieselor si accesoriior va avea o suprafata totala de 5.000 mp, atat in incinta Pavilionului Central, cat si pe platforma exterioara. Printre expozantii de profil tehnic putem enumera ADN COM Autoserv, Alex Creativ, Auto Test Echipament, Cyclon Lubricants, Evolio, Expert Clean, DCM Design, KARCHER Romania, Limorom, Lubexpert, Ninebot, Novatech, Premium Tools, Ravenol Lubricants Ro, Stefanclayt, Total Trading, etc…

3 comentarii

alex 2 noiembrie 2017 - 12:38

dacia, renault, bmw si vw lipsa…

daca sunt saraci si nu-si permit… ei au treaba precum masluitul testelor de noxe :DD

Reply
Rares 2 noiembrie 2017 - 17:08

Care este tariful la intrar

Reply
Adrian Mitrea 2 noiembrie 2017 - 19:36

30 Lei. Scrie mare, cat casa, in articol.

Reply

Lasa un comentariu