Acasa Evenimente 5 motive sa vizitezi Salonul Auto Bucuresti – Spring Edition de la Romexpo

5 motive sa vizitezi Salonul Auto Bucuresti – Spring Edition de la Romexpo

de Adrian Mitrea

Salonul Auto Bucuresti (SAB) – Spring Edition si-a deschis oficial portile, iar sambata, 22 aprilie, pare sa fie cea mai buna zi pentru a-l vizita, din cauza vremii capricioase. Iata cam ce vei gasi acolo si cinci motive pentru care merita sa mergi la acest eveniment. Stirea initiala cu masinile noi si vechi care sunt expuse poate fi citita AICI.

  • Dealerii prezenti la eveniment chiar vor sa vanda. Prin urmare au pregatit oferte speciale pentru acest eveniment, mai bune decat intr-un oarecare showroom al vreuneia dintre marcile reprezentate la eveniment. In plus, exista si masini rulate cu istoric certificat, la preturi foarte bune.
  • Sunt cateva zeci de masini expuse, de la mai mult de zece marci, cu preturi pornind de la 10.000 euro si pana spre 100.000 euro. Asadar orice fel de clientela isi poate gasi aici o masina. Fiind multe in acelasi loc e mult mai simplu sa compari oferte si chiar sa te asezi pe rand in mai multe masini sa vezi cum te simti in ele. Pentru banii dati pe intrare economia de timp este fantastica.
  • Exista si un stand cu statii de reincarcare pentru masini electrice si oricine este interesat de asa ceva poate purta acolo discutii interesante despre aceasta forma de mobilitate: standarde de incarcare, solutii, costuri, infrastructura, etc…
  • Mancarea e foarte variata si, pentru prima data, vanzatori ambulanti cu masini care mai de care mai cochete sunt stranzi in acelasi loc. Este ceea ce se cheama Street Food Park. De la burgeri la clatite, sigur nu pleci flamand de acolo.
  • Sunt demonstratii de drift cu masini si motociclete, cu piloti precum Sorin Ene, Iulian Jumuga si Angyal Zoltan.

In concluzie, daca esti cumparator – si nu gura-casca – ai intr-un singur loc mai multe oferte, de la mai multe marci, cu dealerii care chiar vor sa vanda masini noi sau rulate. Cei 20 lei pret de intrare te scutesc de timp pierdut pentru a vedea separat fiecare showroom in parte. Vineri, 21 aprilie, am vazut cateva negocieri interesante intre clienti si dealeri la niste automobile Suzuki si Honda.

Pe de alta parte… trebuie sa-ti calibrezi corect asteptarile si stii ce te asteapta acolo. Pe langa oameni care negociaza am auzit, tot vineri, 21 aprilie, si comentarii precum “Pentru asta am dat eu 20 de lei?”. Deci e important sa intelegi din capul locului ce este si ce nu este SAB Spring Edition: nu este un eveniment in interior (acoperit), nu sunt atat de multe masini ca la editia din toamna, iar daca vii fara sa cumperi ceva, orice, macar scule pentru mesterit la masina, s-ar putea ca 20 de lei sa fie mult doar ca sa casti gura 1-2 ore. Mai bine citesti o carte sau alte 2-3 stiri pe 0-100.ro, in afara de aceasta.

1 comentariu

jkl 22 aprilie 2017 - 10:13

e un targ de masini mai spalat decat vitan

Reply

Lasa un comentariu