Acasa Citroen FOTO: Citroen C-Aircross Concept pune bazele unui nou SUV frantuzesc

FOTO: Citroen C-Aircross Concept pune bazele unui nou SUV frantuzesc

de Adrian Mitrea

Citroen C-Aircross Concept (sursa - Citroen)

Citroen C-Aircross Concept se pregateste de premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (9-19 martie) si anunta, totodata, faptul ca Citroen prepara terenul pentru un nou SUV – unul puternic inspirat de modelul de serie Citron C3.

Asadar vorbim despre un viitor SUV de segment B al Citroen, pe platforma Citroen C3. Conceptul are 4,15 m lungime, 1,74 m latime, 1,63 m inaltime.

Masina maximizeaza tot ce inseamna modernitate in 2017: interiorul este spatios si luminos, scaunele sunt mari si confortabile, sistemul multimedia are ecran cu diagonala 12 inch, iar in parbriz este integrata o camera video HD care poate monitoriza traficul (asa cum deja exista pe Citroen C3 de serie).

Citroen promite mai multe moduri de condus pentru acest SUV, dupa cum sunt ele prezentate pe concept: Standard, Sand, Off-Road, Snow, ESP Off.

Segmentul SUV/crossover este tot mai atragator pentru producatorii auto, iar oferta variata pentru astfel de masini a facut ca vanzarile acestora sa creasca cu 21% in 2016, la nivelul UE, ajungand la o cota de piata record: 25%.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Geneva 2017

Lasa un comentariu