Acasa Romania 80 de hibride dintr-un foc pentru o firma de farmaceutice din Romania

80 de hibride dintr-un foc pentru o firma de farmaceutice din Romania

de Adrian Mitrea

Toyota Yaris Hybrid (sursa - 0-100.ro)

Toyota va livra 80 de masini hibride, in valoare de un milion de euro, pentru o firma de farmaceutice din Romania care isi reinnoieste flota de automobile cu unele mai putin poluante. Achizitia vizeaza modele Toyota Auris si Toyota Yaris.

„Europharm Distributie (EPH) anunta inlocuirea intregii sale flote de autoturisme cu vehicule hibride pana la finalul lunii ianuarie 2017. Dupa recenta achizitie de catre Interbrands Marketing & Distribution SRL (IBR), Europharm Distributie (EPH) anunta inlocuirea integrala a flotei auto utilizate in mare parte de catre forta de vanzari. Un numar de peste 80 de autoturisme vor fi inlocuite pana la finalul lunii ianuarie 2017 cu modelele hibrid Toyota Auris Terra si Toyota Yaris, in cadrul unui parteneriat strategic incheiat intre IBR si Toyota in Romania. Aceste noi vehicule vor alcatui cea mai mare flota de automobile hibride a unui distribuitor de produse farmaceutice din Romania”, a anuntat EPH.

Decizia de a achizitiona automobile eco este rezultatul unei prime sinergii a EPH cu IBR deoarece in 2015 IBR si-a inlocuit integral flota de masini cu unele hibride, tot Toyota.

Exact despre acest subiect – cresterea vanzarilor de masini electrice si hibride prin vanzari catre industria de farmaceutice – vorbea de curand un inalt executiv Renault din Romania.

In data de 1 noiembrie 2016 a fost finalizata achizitia EPH de catre grupul IBR, de la grupul GSK. In urma acestei tranzactii, EPH ramane o companie de sine statatoare in cadrul grupului IBR.

EPH este activa pe piata autohtona de peste 20 de ani, cu vanzari de 200 milioane euro. Compania are in prezent in jur de 500 de angajati care lucreaza in 11 depozite, distribuie peste 3.500 de produse de la 90 de furnizori locali si internationali si asigura livrarea in peste 5.500 de puncte de vanzare: farmacii independente, lanturi de farmacii cu acoperire nationala, spitale si alte tipuri de clienti.

Interbrands Marketing & Distribution face parte din Sarkis Group International, avand linii de business dezvoltate in Romania, Bulgaria, Cipru, Belarus, Liban, Qatar, Irak si Libia. Interbrands este cea mai importanta companie din sectorul distributiei si marketingului FMCG din Romania.

Lasa un comentariu