Acasa Ford Ford EcoSport va fi vandut si in America de Nord. Anuntul, facut de DJ Khaled

Ford EcoSport va fi vandut si in America de Nord. Anuntul, facut de DJ Khaled

de Adrian Mitrea

Ford EcoSport (sursa - Ford)

Ford EcoSport, SUV-ul de segment B al Ford fabricat care va fi produs si in Romania din 2017, va incepe sa fie comercializat si in America de Nord. Cinci uzine Ford vor produce acest model in 2017, deci masinile Ford EcoSport pentru americani au sanse aproape inexistente sa fie produse in Romania.

In mod surprinzator, stirea ca Ford EcoSport va fi comercializat si in America de Nord a fost facut de un muzician. Rapper-ul DJ Khaled a postat un mesaj pe Snapchat in care spunea ca saptamana viitoare, luni, (14 noiembrie – n.r.) va dezvalui modelul, scrie Automotive News.

“Luni prezint Ford EcoSport. Va fi premiera mondiala a noului Ford EcoSport”, a spus DJ Khaled, intr-un video postat pe Snapchat.

Oficialii Ford au confirmat informatia.

Ford EcoSport este fabricat in Brazilia (Comacari), India (Chennai), Thailanda (Rayong) si Rusia (Naberezhnye Chelny), iar din 2017 va fi fabricat si la Craiova.

Cel mai probabil automobilele Ford EcoSport pentru America de Nord vor fi fabricate in Brazilia. Uzina din Romania va produce Ford EcoSport pentru piata europeana.

Luni, 14 noiembrie, DJ Khaled va dezvalui Ford EcoSport in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Este vorba despre o versiune imbunatatita a modelului, despre care Ford spune ca este “noul EcoSport”. In fapt este de asteptat sa vorbim, de fapt, despre un facelift substantial, la exterior si mai ales la interior.

Lasa un comentariu