Acasa BMW VIDEO: Noul BMW Seria 5, intr-un scurtmetraj de actiune. Seria The Hire facuta de BMW Films revine cu filmul The Escape

VIDEO: Noul BMW Seria 5, intr-un scurtmetraj de actiune. Seria The Hire facuta de BMW Films revine cu filmul The Escape

de Adrian Mitrea

bmw-540i-in-the-escape-sursa-bmw

Noul BMW Seria 5 este protagonist principal intr-un nou film de actiune, numit The Escape (Evadarea), care face parte din seria “The Hire” si este realizat sub umbrela BMW Films. Actorul Clive Owen, soferul de inchiriat (de aici si numele seriei, The Hire), conduce un BMW 540i si decide sa o salveze pe Lily (personaj interpretat de Dakota Fanning). Ce a iesit poti vedea mai jos, deoarece scurtmetrajul este disponibil online. De asemenea, poti vedea si doua clipuri “din culise”. Prin eforturile BMW Group Romania acest film a rulat in avanpremiera la Bucuresti, la Cinema Pro, in seara zilei de 23 octombrie, Romania fiind singura tara din Europa in care scurtmetrajul a fost proiectat cu cateva ore inainte de lansarea oficiala.

Lansata in 2001, seria The Hire a BMW Films este o serie de opt scurtmetraje difuzate online, avandu-l pe Clive Owen in rolul enigmaticului sofer de inchiriat. Fiecare film are o poveste unica. Filmele poarta semnatura unor regizori celebri precum John Frankenheimer, Ang Lee, Wong Kar Wai, Guy Ritchie, Alejandro Gonzalez Inarritu, John Woo, Joe Carnahan si Tony Scott, iar printre actorii si VIP-urile care au jucat in aceste filme se numara Madonna, Gary Oldman, Don Cheadle, Mickey Rourke, F. Murray Abraham si James Brown.

Disponibile online si lansate cu patru ani inainte de aparitia YouTube, filmele au primit critici favorabile si se bucura de apreciere peste tot in lume.

Iata mai jos si doua clipuri din culisele realizarii acestui scurtmetraj. Iar AICI poti sa vezi scurtmetrajul in care un alt BMW Seria 5 (chiar versiunea de top, M5) o are ca pasagera Madonna.

Lasa un comentariu