Acasa Foto Renault a prezentat Twingo Gordini RS, modelul prin care celebra divizie Gordini renaste

Renault a prezentat Twingo Gordini RS, modelul prin care celebra divizie Gordini renaste

de Adrian Mitrea

Renault Twingo Gordini RS (sursa - Renault)

Renault a prezentat oficial, miercuri (25 noiembrie), modelul Twingo Gordini RS, care marcheaza renasterea diviziei sport Gordini din cadrul Renault.

Masina va fi disponibila la vanzare in Europa incepand cu luna martie a anului viitor, insa nu va putea fi comandata si in Romania, din cauza faptului ca niciun alt model Twingo nu este disponibil, potrivit oficialilor Renault Romania.

Click aici pentru galeria foto

Twingo Gordini RS are sub capota un motor de 1,6 litri de 133 Cai Putere (CP) si este incaltat cu jante din aluminiu de 17 inci (vopsite in negru).

Pe langa aspectul sportiv, masina are si o serie de echipamente standard, regasite pe lista de optionale la alte versiuni Twingo.

Este vorba despre climatizare cu reglare automata, vopsea metalizata, senzori de ploaie si lumina, cruise control (sau tempomat), ESP decuplabil si o instalatie audio, cu radio CD, de 80 de Wati.

In plus, masina dispune de scaune independente pentru locurile din spate, care pot culisa individual.

Optional pot fi comandate alte jante din aluminiu, tot de 17 inci, dar de culoare albastra, sasiu „Cup” (mai rigid), sistem audio cu Bluetooth, airbag-uri cortina si trapa panoramica.

Preturile vor fi anuntate pe 15 februarie 2010, odata cu inceperea preluarii comenzilor.

Dupa Twingo Gordini RS, Renault va prezenta si Clio Gordini RS.

Click aici pentru mai multe informatii despre divizia Gordini si pentu a vedea un film de colectie

Lasa un comentariu