Acasa Volkswagen Volkswagen Amarok primeste o versiune restilizata si un motor V6

Volkswagen Amarok primeste o versiune restilizata si un motor V6

de Adrian Mitrea

Volkswagen Amarok Aventura (sursa - Volkswagen)

Pick-up-ul Volkswagen Amarok primeste in a doua parte a acestui an o restilizare si un nou motor, un V6 turbo diesel de 3 litri ce dezvolta 165 kW/224 CP in varianta sa cea mai puternica si un cuplu maxim de 550 Nm. Versiunea de echipare speciala Volkswagen Amarok Aventura dispune de jante de 20 inch, faruri bi-xenon si lumini de zi cu LED, a anuntat Volkswagen.

Noul propulsor V6 3.0 TDI (2.967 cmc) vine in versiuni de putere de 120 kW/163 CP, 150 kW/204 CP si 165 kW/224 CP. „Toate motoarele garanteaza respectarea standardelor Euro 6”, noteaza fabricantul.

Doua tipuri de sisteme de tractiune sunt asociate acestor motoare: una cu roti motrice exclusiv pe spate si una cu tractiune integrala 4MOTION. Versiunea 4MOTION este disponibila fie cu roti motrice spate si axa fata cuplabila (in combinatie cu o cutie de viteze manuala), fie cu un sistem permanent de tractiune integrala si un diferential Torsen asociat cutiei de viteze automate cu 8 trepte.

O alta noutate o reprezinta sistemul de directie Servotronic ce va fi disponibil pentru toate variantele Amarok facelift.

In cazul unor anumite configuratii, rotile pick-up-ului de 5,25 metri lungime pot fi acum mai mari fata de versiunea fara facelift care iese din productie.

Volkswagen Amarok concureaza pe piata cu pick-up-uri precum Nissan Navara, Isuzu D-Max, Mitsubishi L200 si Toyota Hilux.

 Volkswagen Amarok Aventura (sursa - Volkswagen)

Volkswagen Amarok Aventura (sursa - Volkswagen)

Motor 3.0 TDI pentru Volkswagen Amarok Aventura (sursa - Volkswagen)

Lasa un comentariu