Acasa Dacia Grupul Renault Romania angajeaza 500 de oameni

Grupul Renault Romania angajeaza 500 de oameni

de Adrian Mitrea

Angajati AILN Mioveni (sursa - Renault)

Grupul Renault Romania vrea sa angajeze 500 de oameni in inginerie, servicii si fabricatie, iar 100 de posturi sunt disponibile pentru studentii si masteranzii care isi doresc sa faca practica in cadrul companiei. Cele mai multe locuri de munca sunt in inginerie: 300 de posturi, reiese dintr-un anunt al companiei.

Grupul auto francez cauta pentru activitatea de Cercetare si Dezvoltare (R&D) ingineri, absolventi ai facultatilor tehnice, in domeniul automobilelor (automotive), cu urmatorul profil:

  • Competente proiectare CATIA, calcul, simulare numerica.
  • Experienta de minimum doi ani in domeniul auto sau conex.
  • Experienta de management de proiect.
  • Cunostinte despre tehnica automobilului.

Alte 200 de posturi sunt disponibile in echipele de supply chain (furnizori-aprovizionare), post-vanzare si studii de piata. Candidatii trebuie sa intruneasca urmatoarele cerinte:

  • Studii superioare tehnice sau studii economice.
  • Experienta de minimum doi ani in domeniul supply chain, post-vanzare sau studii de piata.
  • Cunostinte in domeniul digital si customer service (servicii clienti).

Pentru activitatea de fabricatie vehicule, pentru platforma industriala de la Mioveni, compania cauta automatisti si analisti calitate. Cei interesati trebuie sa fie absolventi de studii tehnice, in domeniul automatica, sa fie deschisi sa lucreze in mediul industrial si sa aiba experienta in procesele de automatizare si in materie de calitate.

Candidatii pentru cele peste 500 de posturi (bazate in Bucuresti, Titu sau Mioveni) trebuie sa cunoasca minimum o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana), sa aiba cunostinte avansate MS Office, sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si deschidere catre mediul international (multicultural) si capacitate de comunicare.

Studentii (anii III, IV) si masteranzii care isi doresc sa faca practica in Grupul Renault Romania pot accesa programul „Drive your Future”.

Stagiarii vor descoperi principalele activitati ale Grupului care se desfasoara:

  • Pe platforma industriala de la Mioveni pentru activitatile de fabricatie si logistica.
  • La centrul de R&D la Bucuresti (proiectare, calcul, simulare numerica) si Centrul Tehnic Titu (testare vehicule si componente mecanice)
  • La Bucuresti pentru activitatile comercial, supply chain, post-vanzare, studii de piata si cele suport (IT, financiar si HR)

In ultimii 13 ani peste 1.500 de studenti si masteranzi din tara au avut sansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi meseriile Grupului Renault in Romania. Circa 33% dintre acestia au fost angajati in urma stagiilor.

Lasa un comentariu