Acasa BYD BYD va construi cel mai mare centru de testari auto din China

BYD va construi cel mai mare centru de testari auto din China

de Adrian Mitrea

BYD e6 (sursa - BYD)

BYD, constructor auto si producator de baterii pentru autovehicule, va construi cel mai mare centru de incercari pentru autovehicule din China, in urma unor investitii de 219,7 milioane de dolari.

Prin aceasta investitie, BYD (Build Your Dreams / Construieste-ti visele) vrea sa demonstreze ca ia in serios calitatea si siguranta, doua elemente pentru care masinile chinezesti in general sunt blamate.

Centrul de testari va deveni functional pana in 2012 si va fi amplasat in orasul Shaoguan, privincia Guangdong. Unitatea va incorpora si o fabrica de piese auto, scrie gasgoo.com.

Constructorul BYD este extins la nivel national, dispunand de un centru de teste de impact in Shanghai si un centru de cercetare si dezvoltare in Shenzhen.

In a doua parte a lunii septembrie din acest an, BYD a inaugurat un circuit rotund cu pista inclinata (pentru a testa viteza masinilor), al cincilea de acest fel din China.

BYD, spre deosebire de alti constructori auto din China, este inclinat spre tehnologia viitorului si spune ca va produce masini electrice si hibride accesibile.

Lasa un comentariu