Acasa Revista Presei Revista presei, 17 noi.: Fornasari vrea sa puna cu botul pe labe BMW X6M si Porsche Cayenne Turbo S. Petrom a intrat in topul Platts

Revista presei, 17 noi.: Fornasari vrea sa puna cu botul pe labe BMW X6M si Porsche Cayenne Turbo S. Petrom a intrat in topul Platts

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Fornasari RR99 este un SUV sportiv care, cel putin pe hartie, ii va pune la colt pe Porsche Cayenne Turbo S si BMW X6M. In realitate, vom trai si vom vedea, scrie promotor.ro.

Gama Prius se va imbogati cu un membru nou. Este vorba de un crossover destinat familiilor care nu puteau fi multumite de spiritul mai degraba conservator al hibridei compacte Toyota, scrie automarket.ro.

Productia modelului Fiat Punto in uzina din orasul sarb Kragujevac va fi oprita pentru doua saptamani dupa ce in week-end un incendiu a produs pagube unei linii de asamblare, scrie Reuters. Fiat produce vechiul Punto la uzina care pana in noiembrie 2008 a construit si masini Zastava, urmand ca in cativa ani unitatea sa devina un pol pentru masini low-cost sub marca Fiat, informeaza hotnews.ro.

Petrom (SNP), parte a grupului austriac OMV, a intrat in acest an in topul Platts al celor mai performante 250 de companii energetice din lume, pe locul 169, fiind singura prezenta a Romaniei in clasament, relateaza MEDIAFAX.

In timp ce urmasul lui Peugeot 407 se va numi 508, modelul Peugeot 408 va fi disponibil doar pe piata din China si va reprezenta o versiune sedan a lui 308, scrie automarket.ro.

Olanda ar putea introduce o taxa pe kilometru parcurs din 2012 pentru a reduce la jumatate aglomeratia si cu 10% emisiile de dioxid de carbon, potrivit AFP. De asemenea, Tara Lalelelor va anula orice impozit pe detinerea de autovehicule, informeaza capital.ro.

Lasa un comentariu