Acasa Fiat FOTO: Noul Fiat Doblo vine in Romania in primavara anului viitor

FOTO: Noul Fiat Doblo vine in Romania in primavara anului viitor

de Adrian Mitrea

Noul Fiat Doblo (sursa - Fiat)

Noua generatie a Fiat Doblo a fost prezentata oficial luni (16 noiembrie) de catre constructor, iar lansarea in Romania este planificata pentru primava anului viitor, au declarat pentru 0-100.ro oficialii importatorului Fiat, compania AutoItalia.

Schimbarile aduse celei de-a doua generatii sunt complexe, fiind vorba de aceasta data despre o noua platforma, care a atras de la sine si modificari in zona motorizarilor, a dotarilor de siguranta si a dimensiunilor si spatiului util.

Varianta pentru pasageri a Fiat Doblo se numeste Panorama, iar cea pentru transport de marfa se numeste Cargo.

Noul Doblo Panorama are cel mai mare ampatament din segmentul sau (2.755 mm), un volum al portbagajului de 790 de litri si pastreaza flexibilitatea in privinta numarului de locuri, oferind un maximum de sapte locuri pentru sofer si pasageri, se arata intr-un comunicat al AutoItalia.

Noul Doblo Cargo, utilitara cea mai vanduta in segmentul sau in intervalul 2003-2008 si unul dintre cele mai versatile vehicule din zona de transport comercial, va dispune de sapte tipuri de caroserie.

Gama de motorizari va include patru propulsoare, atat Euro 4 cat si Euro 5.

Motorul pe benzina are o capacitate cilindrica de 1,4 litri si dezvolta 95 de Cai Putere (CP), iar cele diesel (Multijet) au puteri de 90 CP, 105 CP, respectiv 135 CP.

In functie de motorizare, noul Fiat Doblo va putea fi comandat si cu o cutie de viteze robotizata (automata) Dualogic.

Fiat Doblo si Fiat Doblo Cargo concureaza cu modele precum Dacia Logan MCV si Logan VAN, Ford Transit Connect si Turneo Connect, Skoda Praktic, Citroen Berlingo, Peugeot Partner si Volkswagen Caddy.

Click aici pentru galeria foto

Lasa un comentariu