Acasa Ford Ford Mondeo Vignale a fost lansat in Romania. Dealerii Ford BDT si Ford TiriacAuto au investit 300.000 euro pentru a deveni FordStore si a-l putea vinde

Ford Mondeo Vignale a fost lansat in Romania. Dealerii Ford BDT si Ford TiriacAuto au investit 300.000 euro pentru a deveni FordStore si a-l putea vinde

de Adrian Mitrea

Ford BDT (sursa - Ford Romania)

Cea mai luxoasa versiune a Ford Mondeo, ce poarta semnatura Vignale, a fost lansata oficial si in Romania, iar dealerii Ford BDT si Ford TiriacAuto sunt singurii din tara autorizati sa vanda aceste masini. Fiecare dealer in parte a investit 150.000 euro pentru a creste standardele si pentru a avea rang FordStore – putand astfel sa vanda gama Vignale, dar si Mustang. Ford Romania estimeaza ca circa 10% din vanzarile de Mondeo vor fi echiparea Vignale.

Singurul model Ford Vignale este Mondeo, insa in scurt timp va incepe sa fie comercializat si monovolumul S-MAX Vignale.

O lista completa cu preturi pentru Ford Mondeo Vignale puteti descarca de AICI.

Ford a creat linia de echipare Vignale pentru Mondeo si S-MAX (deocamdata) pentru a oferi clientilor o alternativa la masinile premium. Desi Ford spune clar ca nu isi propune sa concureze cu marcile premium consacrate, gama Vignale isi poate gasi usor clienti printre executivi din companii care, prin politica corporate, nu au voie sa-si cumpere masini premium. Pe langa acestia mai sunt si clientii traditionali de Ford care vor sa aiba pe un model al marcii preferate tehnologii, finisaje si echipamente similare cu cele intalnite pe masini mai scumpe.

Ford Mondeo Vignale se remarca in primul rand prin culori speciale pentru exterior, faruri adaptive cu LED, jante cromate, finisaje din piele de buna calitate in interior (inclusiv piele pe bord), scaune cu design special si chiar cu functie de masaj si ventilate pentru locurile din fata, geamuri laterale duble-laminate, precum si tehnologia Active Noise Cancelation (prin intermediul difuzoarelor masinii sunt emise unde de sunet care sa contracareze zgomotul generat la rulare si de vant).

Configuratia exacta si specificatiile detaliate ale masinii din clip pot fi consultate AICI.

Linia de modele Ford Vignale concureaza pe piata cu gama INITIALE a Renault (Talisman) si DS a Citroen.

Ford Mondeo Vignale este disponibil in versiuni de caroserie Sedan si Sportbreak (break). Pe langa Ford BDT si Ford Tiriac Auto din Bucuresti, dealeri Ford din Iasi, Timisoara si Cluj vor deveni FordStore in 2016.

Clientii de Vignale beneficiaza de servicii specializate si personalizate. Un om dedicat, numit „Relationship Manager”, se ocupa exclusiv de clientii acestor masini. In plus, exista si un consultant Vignale One Call, disponibil 24 de ore pe zi, pentru asistenta dedicata clientilor Vignale (raspunde la intrebari tehnice, stabileste vizite in showroom sau service).

Si mai important, clientii Vignale primesc masina de inlocuire tot un Vignale in cazul masina lor este imobilizata in service, din diverse motive. De asemenea, fiecare vizita facuta la dealerul specializat va conduce si la o spalare gratuita a masinii.

Ford Mondeo Vignale (sursa - Ford)Grila Vignale (sursa - Ford)

Ford Mustang la Ford BDT (sursa - Ford Romania)

Lasa un comentariu