Acasa Piata Auto SONDAJ: Masina noua sau masina second hand?

SONDAJ: Masina noua sau masina second hand?

de Adrian Mitrea

Showroom Auto (sursa - 0-100.ro)

Masinile noi si cele second hand isi impart avantajele si dezavantajele. Masina noua are sanse mai mici sa se strice, dar are pret de achizitie mai mare si necesita bani lunar pentru plata ratelor (in cazul in care nu este cumparata cu banii jos). De cealalta parte, masina second-hand are un pret de achizitie mai mic, dar achizitia ei este adesea o loterie si necesita sume de bani variabile, din cand in cand, pentru diverse reparatii. In acest context ce ai alege? Ce va fi urmatoarea ta masina, noua sau second hand?

Mai mult decat atat, multi dintre cei care si-au cumparat masini prin credit sau leasing pe durate mari au constatat ca, dupa cativa ani, masina lor nu doar ca necesita bani lunar pentru plata ratelor, ci si pentru reparatii diverse, fiind iesita din garantie si avand un grad de uzura crescut.

De cealalta parte, multi dintre cei care au optat pentru a-si cumpara o masina second hand au ajuns la concluzia ca reparatiile costisitoare au dus, intr-o scurta perioada de timp, bugetul alocat masinii la cote neasteptate.

Asteptam raspunsul tau, si, de asemenea, te invitam sa ne scrii, utilizand formularul de comentarii, in cazul in care ai ceva de adaugat in afara de simplul vot.

Urmatoarea mea masina va fi...

View Results

Loading ... Loading ...

Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu