Acasa BMW VIDEO: Executivul BMW Harald Krueger a ametit si a cazut pe scena in conferinta de presa de la Salonul Auto de la Frankfurt

VIDEO: Executivul BMW Harald Krueger a ametit si a cazut pe scena in conferinta de presa de la Salonul Auto de la Frankfurt

de Adrian Mitrea

Harald Krueger (sursa - BMW Group)

Conferinta de presa a BMW de la Salonul Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie) a fost intrerupta de un incident neplacut in care executivul Harald Krueger a ametit si a cazut pe scena in timpul prezentarii pe care o sustinea in fata jurnalistilor. Data de 15 septembrie marcheaza prima zi dedicata presei la acest Salon, iar marca BMW a fost prima care a deschis evenimentul, avand prima conferinta de presa dintre toate, intre orele 08:30-08:45.

Harald Krueger, presedinte al boardului de conducere al BMW, a fost ajutat sa se ridice de doi asistenti, apoi condus in culise si transportat la spital. Potrivit informatiilor disponibile momentan el si-a revenit si are o stare de sanatate stabila.

Ameteala a fost cauzata cel mai probabil de lipsa de odihna de dinainte de Salon, stiut fiind faptul ca zilele premergatoare acestor evenimente sunt foarte solicitante si necesita adesea multe calatorii cu avionul.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Lasa un comentariu