Acasa Lamborghini VIDEO: Lamborghini si Tag Heuer au lansat telefonul MERIDIIST, care costa 7.500 de dolari

VIDEO: Lamborghini si Tag Heuer au lansat telefonul MERIDIIST, care costa 7.500 de dolari

de Adrian Mitrea

Tag Heuer Lamborghini MERIDIIST (sursa - meridiist.tagheuer.com)

Constructorurul de masini sport de lux Lamborghini, parte a grupului Volkswagen, si producatorul de ceasuri exclusiviste Tag Heuer au lansat telefonul MERIDIIST, care costa 7.500 de dolari.

Vor fi produse doar 1963 (anul in care a fost fondat Lamborghini) de telefoane, iar numarul fiecaruia va fi gravat pe spatele aparatului.

Tag Heuer Lamborghini MERIDIIST (sursa - meridiist.tagheuer.com)Ce costa atat de mult? Pe langa pretul platit pentru cele doua marci exotice, telefonul este construit din materiale foarte rezistente si, evident, scumpe.

MERIDIIST este destul de greu pentru un telefon modern (155 de grame) si este fabricat din otel inoxidabil, finisat manual, si este imbracat intr-un strat de carbura de titan.

Ecranul este din acelasi cristal folosit la ceasurile scumpe (60,5 carate), iar spatele aparatului poate fi din cauciuc sau din piele de crocodil sau vitel.

Potrivit producatorului, bateria asigura un timp de convorbire de sapte ore sau 28 de zile in stand-by.

Camera foto are doar 2 mega pixeli si poate face fotografii pe dimensiunea 1.600 x 1.200 pixeli. Partea multimedia este completata de Bluetooth si de posibilitatea de a reda muzica in formatele MP3 si AAC.

Lasa un comentariu