Acasa BMW BMW Fest, la Romexpo, cu pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer

BMW Fest, la Romexpo, cu pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer

de Adrian Mitrea

Chris Pfeiffer si Claudiu David (sursa - BMW Group Romania)

BMW Fest, eveniment dedicat fanilor marcii BMW, se tine in zilele de 30 si 31 mai (sambata si duminica) la Romexpo, avandu-i ca protagonisti principali pe pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer. Mixul de experiente este garantat prin demonstratii de drift, expozitie de masini clasice, teste cu motociclete BMW Motorrad si prezentarea hibridului BMW i8. Biletul de intrare costa 15 lei.

Chris Pfeiffer, unul dintre cei mai apreciati stunteri moto din lume, va face demonstratii spectaculoase cu o motocicleta BMW, iar pilotul si instructorul BMW Claudiu David va pilota un BMW M6 Coupe. Aceste demonstratii sunt planificate sambata, 30 mai, intre orele 13:00 si 17:00.

Pilotii echipelor EvL Drift Team si Rampage Drift, alaturi de modelele special pregatite pentru competitiile de drift, vor invita participantii la BMW Fest Romania pe post de co-piloti.

Motociclistii participanti la eveniment vor avea posibilitatea sa testeze cele mai noi modele produse de BMW Motorrad. Traseul este prestabilit, iar liderul de coloana va fi Marius Bacila, instructorul Rider Academy. Printre motocicletele ce vor fi disponibile pentru teste se numara BMW S 1000RR, BMW R 1200R, BMW R nineT, BMW R 1200GS, si BMW K 1600 GTL Exclusive.

Hibridul BMW i8 va fi expus la eveniment, alaturi de modele BMW clasice. Printre celelalte automobile expuse in timpul evenimentului se numara si modele care au facut istorie, printre care E9, E24 si, desigur, E30.

Unul dintre principalele ­obiective ale BMW Fest Romania este responsabilizarea in trafic a soferilor si a motociclistilor, dar si scoaterea in evidenta a pericolelor in fata carora ne putem expune atunci cand alegem sa nu respectam legislatia rutiera. Politia Rutiera Romana, alaturi de Fundatia pentru SMURD, va sustine in cadrul evenimentului o serie de conferinte pe tema sigurantei rutiere.

Scopul acestor discutii este acela de a aduce in atentia participantilor la eveniment faptul ca toleranta si respectul in trafic sunt atitundini obligatorii. In plus, 10% din valoarea incasarilor din bilete va fi donata catre Fundatia pentru SMURD, a anuntat organizatorul, BMW Blog Romania.

Biletele pentru BMW Fest Romania sunt disponibile in toata reteaua magazinelor Diverta si online, prin portalul myTicket. Biletele de acces vor putea fi achizitionate si in timpul festivalului, de la fata locului, pretul fiind de 15 lei.

Lasa un comentariu