Acasa Ford VIDEO: Cum suna si cum accelereaza noul Ford Mustang, ambele variante de motorizare. 40 de romani si-au comandat modelul

VIDEO: Cum suna si cum accelereaza noul Ford Mustang, ambele variante de motorizare. 40 de romani si-au comandat modelul

de Adrian Mitrea

Ford Mustang Convertible si Ford Mustang Fastaback (sursa - 0-100.ro)

A sasea generatie Ford Mustang nu mai este rezervata doar Americii, acum masina fiind comercializata global, in doua versiuni de caroserie, cu doua motorizari si doua tipuri de cutii de viteze. Noul Mustang este disponibil si in Romania, iar aproximativ 40 de clienti au platit deja masina, cu banii jos, fara ca macar sa o vada in realitate. Iata cum suna si cum accelereaza varful de gama, Ford Mustang Fastback GT 5.0 V8, dar si versiunea de intrare in gama, cu motor de 2,3 litri EcoBoost.

Ford Mustang in versiunea de caroserie Fastback (coupe) este mai usor cu 65 kg fata de Convertible (decapotabila). In acest clip poti vedea varianta de top, cu caroserie coupe, scaune Recaro si frane Brembo. Motorul V8 de 5 litri dezvolta 310 kW/422 CP si propulseaza masina pana la 100 km/h in 4,8 secunde. Mai multe despre acest model poti citi AICI.

Ford Mustang Convertible 2.3 EcoBoost este versiunea cu motorul de intrare in gama, adica o unitate de 2,3 litri EcoBoost care dezvolta 233 kW/317 CP. Cu acest motor Mustang decapotabil atinge 100 km/h in 6 secunde (5,8 secunde pentru versiunea Fastback cu acest motor). Mai multe despre masina din imagini poti citi AICI.

Ford Mustang porneste de 35.000 euro cu TVA in Romania, iar cea mai scumpa varianta ramane sub pragul de 50.000 euro cu TVA, cu toate optionalele posibile incluse. O lista completa de preturi pentru Romania poate fi descarcata de AICI.

Noul Ford Mustang va fi lansat oficial in Romania in aceasta vara, cand vor incepe sa fie onorate si primele comenzi.

Lasa un comentariu