Acasa Revista Presei Revista presei, 28 oct.: Podul Giurgiu-Ruse va fi modernizat. Vanzarile de masini noi vor fi scazute si la anul

Revista presei, 28 oct.: Podul Giurgiu-Ruse va fi modernizat. Vanzarile de masini noi vor fi scazute si la anul

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Importatorii auto spun la unison ca mai devreme de jumatatea anului viitor piata auto nu-si va reveni din scadere, multi dintre ei afirmand chiar ca sectorul nu a atins inca punctul maxim al scaderii, scrie Ziarul Financiar.

Compania Honda Motor a anuntat pentru al doilea trimestru fiscal o scadere a profitului net cu 56% fata de perioada similara a anului trecut, la 586,8 milioane de dolari (54 de miliarde de yeni), potrivit Market Watch, informatie preluata de Business Standard.

Presedintele Aliantei Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, are planuri mari pentru alianta pe care o conduce, iar o parte dintre aceste planuri vor fi dezvaluite pe 4 noiembrie. Primele informatii anunta revenirea marcii Alfa Romeo pe piata din Statele Unite ale Americii, intentia italienilor pentru aceasta marca fiind cea de a vinde un volum mai mare de unitati incepand cu 2012. Fiat va sosi pe piata din SUA doar cu modelul 500, care va debuta in 2011, relateaza automarket.ro.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intentioneaza sa modernizeze podul peste Dunare, de la Giurgiu-Ruse, si va organiza in luna noiembrie o licitatie pentru proiectul tehnic al investitiei, valoarea contractului fiind de 456.612 de lei, fara TVA, informeaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu