Acasa Piata Auto Black Friday in auto. S-au pregatit Ferrari, Ford, Opel si autovit.ro

Black Friday in auto. S-au pregatit Ferrari, Ford, Opel si autovit.ro

de Adrian Mitrea

Black Friday Ferrari (sursa - Forza Rossa)

Ofertele de Black Friday, care in acest an incepe pe 21 noiembrie, ating si industria auto, iar pana in prezent companiile care au anuntat reduceri sunt Forza Rossa (Ferrari), New Kopel Group (Opel), Ford si autovit.ro (mai multi dealeri din tara s-au aliat cu autovit.ro: BMW, Toyota, Skoda, Mercedes-Benz). Spre deosebire de reducerile de preturi pentru alte categorii de produse si servicii, ofertele de Black Friday din auto nu tin doar o singura zi la unele companii, ci macar cateva zile. Iata ce au pregatit companiile care au transmis catre 0-100.ro informatii despre ofertele de Black Friday.

Ferrari

Experienta Ferrari mai accesibila ca oricand!

Reduceri de pana la 80% in magazin si de 30% online

Incepand cu 21 noiembrie, cu ocazia Black Friday, timp de 10 zile, Ferrari Store Bucuresti da startul sesiunilor de cumparaturi cu super reduceri si surprize adresate tuturor celor care isi doresc sa traiasca experienta unica Ferrari.

„Nu intamplator am decis sa dedicam mai multe zile acestui eveniment, tocmai din dorinta ca fiecara fan sa ne poata vizita in aceasta perioada si sa se poata bucura din plin de ofertele din magazin. Cum ne-am obisnuit si anul acesta reducerile sunt consistente, fanii putandu-se bucura de discount-uri de pana la 80% in magazinul Ferrari Store Bucuresti”, declara Mihnea Predeteanu, responsabil de comunicare al Grupului Forza Rossa.

Surprizele nu se opresc insa aici, astfel ca, orice achizitie din magazin, indiferent de valoare, va fi insotita de un cadou garantat marca Ferrari. In plus, toate achizitiile online, facute pe www.ferraristore.ro, vor beneficia de 30% reducere.

Pentru a rasplati cu adevarat pasiunea celor care traiesc si simt Ferrari, la finalul campaniei, prin tragere la sorti, va fi acordata o experienta unica Ferrari la volanul unuia dintre modelele disponibile in showroom-ul Forza Rossa din Otopeni. La extragere vor participa toate achizitiile efectuate in magazin si online in perioada 21-30 noiembrie 2014.

Ferrari Store Bucuresti va asteapta in Calea Victoriei 1-5 si online pentru a va bucura de experienta Ferrari, acum mai accesibila ca oricand!

Despre Forza Rossa

Forza Rossa este un grup romanesc, lider pe piata automobilelor sport si de lux din regiune, reprezentantul oficial si exclusiv al marcilor FERRARI si LOTUS. Reputatia companiei este rezultatul muncii echipei de profesionisti, oameni dedicati si cu viziune asupra asteptarilor si exigentelor clientilor. Ferrari Store, situat pe Calea Victoriei, nr. 1-5, este unul din cele mai mari magazine oficiale ale marcii Ferrari in Europa, cu o bogata paleta de accesorii, imbracaminte si obiecte din colectiile oficiale Ferrari Lifestyle sau Fan.

Ford

Cu ocazia Black Friday 2014, masinile Ford devin irezistibil de usor de cumparat! Ford ofera un avantaj client de pana la 6.200 Euro, in functie de model.

In perioada 21-30 noiembrie 2014 iti va fi greu sa rezisti: ai un avantaj special pentru modele Fiesta, Focus, B-MAX si Kuga:

Ford Fiesta – agil, urban, contemporan, cu un avantaj client de 3.550 euro.

Ford Focus – impresionant prin performante si tehnologii, cu un avantaj client de 4.850 euro.

Ford B-MAX – ingenios si versatil, cu un avantaj client de 4.250 euro.

Ford Kuga – SUV-ul inteligent, cu un avantaj client de 6.200 euro.

Indiferent de solutia financiara pentru care optezi, creditare sau leasing, te bucuri de avantajul client si de preturile oferite de Ford Romania. Vino la cel mai apropiat dealer Ford pentru a afla mai multe despre oferta speciala de Black Friday 2014!

Oferta de Black Friday 2014 este supusa unor termeni si conditii, valabila pana la 30.11.2014, in limita stocului disponibil, la dealerii participanti la Program.

Oferta Black Friday 2014 este disponibila pentru modelele: Ford Fiesta Trend 5 usi, 1.0, 80 CP (emisii CO2: 105 g/km; consum mixt: 4,6 L/100 km); Ford B-MAX Trend 1.0 l EcoBoost, 100 CP,(emisii CO2: 119 g/km; consum mixt: 5,1 L/100 km); Ford Focus Trend 5 usi, 1.0 l EcoBoost, 100 CP (emisii CO2: 109 g/km; consum mixt: 4,7 L/100 km) si Ford Kuga Trend 2.0 l, 140CP, 2WD (emisii CO2: 139 g/km; consum mixt: 5,3 L/100 km).

Opel

Cel mai mare Black Friday din industria auto, la New Kopel Group: Reduceri de 500.000 euro la masini noi, rulate, operatiuni de service si rent a car la New Kopel Group.

New Kopel Romania, compania care a introdus in Romania conceptul de Black Friday pentru piata auto, lanseaza saptamana Black Friday, cu reduceri si discounturi cumulate de 500.000 de euro la automobilele si serviciile din ofertele companiilor din grup.

In perioada 21-29 noiembrie, automobilele si serviciile comercializate de dealerul si serviceul auto Opel Union Motors, de catre Sixt New Kopel Second Hand – divizia de autovehicule rulate si Sixt New Kopel – divizia de inchirieri auto, au discounturi de pana la 40%.

„New Kopel Group este un pionier in ceea ce priveste inovatia in sectorul auto. In anul 2005 am devenit pionieri in domeniul leasingului operational si al inchirierilor auto prin lansarea operatiunilor Sixt in Romania. in 2012 am lansat in premiera pe piata auto locala ofertele de Black Friday, care a devenit cel mai important eveniment al anului din punct de vedere al achizitiilor bunurilor de larg consum. in 2014 transformam conceptul clasic de Black Friday si acordam clientilor o saptamana intreaga pentru a face o alegere calculata”, a declarat Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

Incepand cu 21 noiembrie, ofertele New Kopel Romania vor fi disponibile la fiecare companie din grup. Dealerul Opel Union Motors a pregatit pentru perioada 21-29 noiembrie 2014 discount-uri cumulate de aproape 270.000 de euro pentru cele 40 de modele Opel din stocul pentru campania Black Friday. Timp de 9 zile clientii pot obtine reduceri de mii de euro pentru toate modelele Opel disponibile.

Cel mai mare discount depaseste 13.000 de euro si este oferit pentru achizitia unui model Opel Antara cu echipare Cosmo, motorizare 2.2 CDTI si tractiune 4×4. in cazul unui model Opel Insignia cu echipare Cosmo si motorizare 2.0 CDTI, reducerea ajunge la 7.562 euro.

„Continuam sa depunem aceleasi eforturi pentru a face din Black Fiday o experienta placuta pentru clientii nostri, astfel ca am pus la punct oferte pentru achizitii de automobile noi, rulate, pentru operatiuni de service si pentru inchirieri auto, care insumeaza discount-uri de aproape jumatate de milion de euro”, a declarat Hezi Shayb.

Service-ul Union Motors nu te lasa sa pleci nepregatit la drum in perioada de iarna si a pus la punct oferte pentru reparatii si achizitia de piese. in cadrul ofertei de Black Fiday din intervalul 21-29 noiembrie clientii Union Motors beneficiaza de o reducere de 40% pentru manopera reparatiilor din service si de un discount de 25% la achizitia de piese.

Divizia de vehicule rulate Sixt New Kopel SH a configurat oferte speciale pentru mai mult de 200 de automobile, cumuland reduceri de peste 100.000 euro. in cadrul campaniei preturile coboara cu mii de euro pentru automobile rulate cu o vechime medie de 1,5 ani si cu garantie din bara in bara pentru o perioada de 2 ani, in limita a 30.000 km. Oferta cuprinde mai mult de 10 marci auto si modele din toate clasele.

La Sixt Rent a Car toti vizitatorii au preturi speciale. in perioada campaniei de Black Friday, 21-29 noiembrie, clientii pot rezerva automobile precum Ford Mondeo pentru un tarif special de la 25 euro/zi. Rezervarea realizata in cadrul campaniei este valabila pentru orice interval intre 21.11.2014 si 31.03.2015, astfel ca puteti alege inca de pe acum cu ce model doriti sa mergeti in vacanta de Craciun sau chiar masina de care aveti nevoie pentru weekend-ul de Valentines Day.

Ofertele pot fi consultate pe site-urile www.opel-unionmotors.ro, www.union-motors.ro, www.sixtsh.ro, www.sixt.ro sau la sediul Grupului New Kopel din soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 145, sector 1, Bucuresti, in intervalul 21-29 noiembrie 2014.

Grupul New Kopel, pionier in domeniul leasingului operational si inchirierilor auto in Romania, este un centru integrat de afaceri pentru clientii din piata auto si cuprinde diviziile Sixt rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia – Renault) si Sixt New Kopel Second Hand (dealer de autovehicule rulate).

Autovit.ro

Portalul de anunturi auto Autovit.ro organizeaza Black Friday, pe 21 noiembrie, in intervalul orar 7:00-18:00, si spune ca reducerile vor fi de pana la 15.000 euro. Pe platforma blackfriday.autovit.ro se vor gasi masini noi si rulate cu reduceri substantiale, parte a unui proiect la care participa dealeri auto din toata tara.

 “Ne-am propus sa organizam o campanie de Black Friday deoarece, ca lider de piata pe segmentul de anunturi auto, vrem sa fim cat mai aproape de partenerii nostri, dar si de romanii care sunt in cautarea unei masini. Clientii vor avea la indemana oferte de nerefuzat din toate segmentele auto, de la Skoda la BMW, de la Toyota la Mercedes”, a declarat Mihai Cune, business manager la Autovit.ro, intr-un comunicat de presa.

Clientii pot contacta dealer-ul prin telefon sau e-mail pentru rezervarea masinii, in baza unor conditii stabilite de fiecare dealer. Potentialii clienti vor intra pe lista de asteptare a furnizorilor in ordinea in care isi vor arata interesul pentru achizitia unui autoturism.

“Ne-am pregatit intensiv pentru Black Friday, astfel incat sa facem fata oricaror suprasolicitari tehnice a sistemelor. Ne-am asigurat o infrastructura IT care sa sustina volume foarte mari de trafic pe care le asteptam in baza ofertelor promotionale, dar si a premierei unei astfel de campanii pe un site de anunturi auto din Romania”, a explicat Mihai Cune.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, sunt in orice moment peste 50.000 de anunturi, dintre care jumatate pentru autoturisme. Printre cele mai cautate marci de pe site se numara Volkswagen, BMW si Opel.

3 comentarii

Rent a car Bucuresti 24 septembrie 2017 - 21:13

Ferrarri are un pret extrem de mare indiferent cat de mult au fost reduse tarifele.

Reply
Inchirieri Auto 13 octombrie 2017 - 11:02

„Experienta Ferrari mai accesibila ca oricand!” Experienta este mai accesibila, ca pretul ramane acolo sus! 🙂

Reply
Olympic 30 octombrie 2019 - 15:10

Ferrari cheltuiește mulți bani în dezvoltarea de noi tehnologii! Așa că de aceea este atât de scump

Reply

Lasa un comentariu