Acasa Romania Autovit.ro organizeaza Black Friday cu masini si anunta reduceri de pana la 15.000 euro

Autovit.ro organizeaza Black Friday cu masini si anunta reduceri de pana la 15.000 euro

de Adrian Mitrea

blackfriday.autovit.ro (sursa - Autovit.ro)

Portalul de anunturi auto Autovit.ro organizeaza Black Friday, pe 21 noiembrie, in intervalul orar 7:00-18:00, si spune ca reducerile vor fi de pana la 15.000 euro. Pe platforma blackfriday.autovit.ro se vor gasi masini noi si rulate cu reduceri substantiale, parte a unui proiect la care participa dealeri auto din toata tara.

„Ne-am propus sa organizam o campanie de Black Friday deoarece, ca lider de piata pe segmentul de anunturi auto, vrem sa fim cat mai aproape de partenerii nostri, dar si de romanii care sunt in cautarea unei masini. Clientii vor avea la indemana oferte de nerefuzat din toate segmentele auto, de la Skoda la BMW, de la Toyota la Mercedes”, a declarat Mihai Cune, business manager la Autovit.ro, intr-un comunicat de presa.

Clientii pot contacta dealer-ul prin telefon sau e-mail pentru rezervarea masinii, in baza unor conditii stabilite de fiecare dealer. Potentialii clienti vor intra pe lista de asteptare a furnizorilor in ordinea in care isi vor arata interesul pentru achizitia unui autoturism.

„Ne-am pregatit intensiv pentru Black Friday, astfel incat sa facem fata oricaror suprasolicitari tehnice a sistemelor. Ne-am asigurat o infrastructura IT care sa sustina volume foarte mari de trafic pe care le asteptam in baza ofertelor promotionale, dar si a premierei unei astfel de campanii pe un site de anunturi auto din Romania”, a explicat Mihai Cune.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, sunt in orice moment peste 50.000 de anunturi, dintre care jumatate pentru autoturisme. Printre cele mai cautate marci de pe site se numara Volkswagen, BMW si Opel.

Lasa un comentariu