Acasa Honda UPDATE, VIDEO: Honda CR-V pica testul tractiunii integrale

UPDATE, VIDEO: Honda CR-V pica testul tractiunii integrale

de Adrian Mitrea

Honda CR-V (sursa - 0-100.ro)

Publicatia suedeza Teknikens Varld demonstreaza, intr-un scurt clip, ca tractiunea integrala a SUV-ului Honda CR-V practic nu functioneaza, desi masina este comercializata si promovata ca fiind 4×4. In testul suedezilor masina este „pacalita” ca ruleaza pe sosea si ea „considera” ca nu are nevoie si de ajutorul motric al rotilor din spate. Totusi, alti senzori si alte setari, de la alte marci, functioneaza, dupa cum spun suedezii.

UPDATE: Honda a raspuns clipului realizat de suedezi si puncteaza faptul ca situatiile in care aderenta pentru rotile fata este zero sunt foarte putin probabile. Iata, mai jos, raspunsul oficial al Honda, transmis 0-100.ro de catre importatorul local, Honda Trading Romania:

„Toate autovehiculele Honda sunt testate extensiv pentru conditii reale. Sistemul AWD al Honda CR-V nu face exceptie, el fiind de asemenea testat in conditii de exploatare reale, in care s-a dovedit a fi extrem de eficient. Abordarea din acest test nu reflecta o situatie reala, din punctul nostru de vedere (situatiile in care aderenta fata este zero sunt foarte putin probabile; chiar si pe gheata exista un anumit grad de aderenta)”.

Lasa un comentariu