Acasa BMW BMW Group Romania are un nou director general, Wolfgang Schulz

BMW Group Romania are un nou director general, Wolfgang Schulz

de Adrian Mitrea

Wolfgang Schulz (sursa - BMW Group Romania)

BMW Group Romania are un nou director general, Wolfgang Schulz, incepand de miercuri, 1 octombrie, inlocuindu-l pe Alexander Milanov, cel care din martie 2013 a ocupat pozitia dubla de director general pentru BMW Group Romania si Bulgaria. Alexander Milanov continua ca director general in BMW Group Bulgaria.

Wolfgang Schulz, 47 ani, este acum seful diviziei Key Account Corporate Sales BMW Group Germania. El lucreaza pentru BMW din 1995, ocupand numeroase pozitii de management in domeniul vanzarilor de automobile noi si rulate in Germania. In ultimii sase ani a ocupat pozita de director Key Account of Corporate Sales BMW Group Germania, cu vanzari anuale de peste 35.000 unitati.

„Calatoriile si fascinatia descoperirii de tari si culturi noi sunt unele dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Sunt entuziasmat de experienta mea in Romania, stiu ca aici voi descoperi un mixt cultural unic. Este o oportunitate importanta si o onoare sa preiau pozitia de director general BMW Group Romania. Astept cu interes provocarile aceste noi pozitii”, a declarat Wolfgang Schulz, intr-un comunicat de presa.

Pana la finalul lunii august din acest an au fost inmatriculate in Romania 1.105 automobile BMW noi, cu 2,7% mai putine fata de aceeasi perioada a anului trecut (1.136 unitati).

Alexander Milanov (sursa - BMW)

Lasa un comentariu