Acasa Curiozitati VIDEO: Peste 100 de angajati ai companiei New Kopel Romania au participat la dusul cu gheata Ice Bucket Challenge

VIDEO: Peste 100 de angajati ai companiei New Kopel Romania au participat la dusul cu gheata Ice Bucket Challenge

de Vlad Barza

(sursa - New Kopel)

Cei peste 100 de angajati ai companiei din industria auto New Kopel Group au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de seful companiei si, alaturi de acesta, au participat la popularul dus cu gheata. Compania spune ca va face o donatie catre Alianta Nationala pentru Boli Rare din Romania. Cei de la New Kopel si-au provocat si concurentii la un dus cu gheata. Campania prin care oamenii isi toarna galeti cu apa in cap a pornit de la cateva vedete si acum a luat amploare si la noi.

„Inarmati” cu galeti portocalii, tricouri pe care a fost imprimat mesajul „Always Yes” si prosoape, cei peste 100 de oameni s-au adunat in curtea interioara a companiei si au dat curs provocarii, in cadrul unui moment colectiv „Ice Bucket Challenge”.

Pentru a respecta regula campaniei, compania doneaza in numele fiecarui angajat catre Alianta Nationala pentru Boli Rare din Romania, suma urmand sa respecte reperele campaniei externe. De asemenea, multi angajati au decis sa contribuie si prin donatii individuale.

Pentru continuarea campaniei, New Kopel Group a lansat provocarea Ice Bucket catre alte trei companii: SIXT Germania,  KLG Europe Logistics Romania SRL, specializata in activitati de logistica si  competitorului  Avis Romania.

Grupul New Kopel cuprinde diviziile Sixt rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia-Renault) si AAA New Kopel (dealer de autovehicule rulate).

Lasa un comentariu